Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Aparataj aparent Gewiss 27 COMBI

  Descoperă aparatajul aparent Gewiss 27 Combi la etbm.ro

  La etbm.ro, lider în domeniul electricelor și iluminatului din România și Europa de Est, suntem mândri să vă prezentăm categoria noastră de aparataj aparent Gewiss 27 Combi, o soluție ideală pentru cei care caută calitate, durabilitate și design modern.

  Gewiss 27 Combi reprezintă o alegere excelentă pentru proiectele dumneavoastră de renovare sau construcție. Această gamă include întrerupătoare și prize aparente IP44, proiectate să reziste în condiții de umiditate și praf, fiind astfel ideale pentru utilizare în spații precum băi, bucătării sau ateliere. De asemenea, gama include doze pentru perete robuste și practice, adaptate nevoilor contemporane.

  Când vine vorba de instalarea acestor produse, etbm.ro oferă sfaturi practice și soluții tehnice avansate. Pentru montarea prizelor aparente IP44, recomandăm să țineți cont de distanța față de sursele de apă și umiditate pentru a garanta o funcționare sigură și eficientă. De asemenea, pentru o integrare armonioasă în designul interior, gama Gewiss 27 Combi oferă un design minimalist și modern, care se potrivește perfect cu diferite stiluri de decor.

  Pe lângă aparatajul aparent, etbm.ro vă oferă o gamă largă de produse din domeniul iluminatului inteligent, stații de încărcare pentru autovehicule electrice, precum și panouri și sisteme fotovoltaice. Cu un portofoliu de peste 13500 de articole de înaltă calitate și fiabilitate, vă asigurăm că veți găsi soluția perfectă pentru orice nevoie.

  Alegeți etbm.ro pentru experiența și expertiza noastră în domeniul electric și iluminat. Fie că este vorba de o casă inteligentă sau de un proiect industrial, gama Gewiss 27 Combi este alegerea perfectă pentru a asigura calitate și fiabilitate. Descoperiți acum gama noastră completă și transformați-vă spațiul cu produsele de top de la etbm.ro!

  Doza de protectie echipata cu aparataj standard italian, Gewiss 27 Combi, IP55, GW27841

  Doza de protectie echipata cu aparataj standard italian Gewiss 27 Combi IP55 GW27841

  Gewiss IP55
  GS00767
  Doza de protectie marca GEWISS, gama 27 Combi, tip aparent, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize aparente, intrerupatoare aparente si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc si livrare rapida oriunde in Romania.

  33,05 lei
  Au mai ramas doar 7 in stoc
  Intrerupator dublu cap scara Gewiss 27 Combi aparent 16AX 1 pol IP55 GW27833

  Intrerupator dublu cap scara Gewiss 27 Combi aparent 16AX 1 pol IP55 GW27833

  Gewiss IP55
  GS00768
  Intrerupator dublu cap scara marca GEWISS, gama 27 Combi, tip aparent, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize aparente, intrerupatoare aparente si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc si livrare rapida oriunde in Romania.

  30,56 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Priza PT Gewiss 16A, 2P+E, IP44, montata in doza, gama 27 Combi, GW26222

  Priza PT Gewiss 16A 2P+E IP44 montata in doza gama 27 Combi GW26222

  2P+E IP44
  GS01952
  Priza 16A, 2P+E, IP44 marca Gewiss, gama Combi, tip aparent, culoare albastra. Comanda online de pe etbm.ro prize aparente, intrerupatoare aparente si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc si livrare rapida oriunde in Romania.

  35,71 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Filtre Close

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play