Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Aparate Masura

  Descoperă precizia cu aparatele de măsură de la etbm.ro

  În universul electricelor, acuratețea este nu doar un lux, ci o necesitate. La etbm.ro, înțelegem că fiecare detaliu contează atunci când vine vorba de eficiență și siguranță. Tocmai de aceea, categoria noastră de aparate de măsură a fost concepută pentru a răspunde celor mai înalte standarde ale profesioniștilor și entuziaștilor din domeniu.

  Prin intermediul tehnologiei avansate și a inovației constante, oferim o gamă variată de unelte electrice precise pentru măsurători electrice, de la multimetre digitale și testere de tensiune până la analizoare de spectru și osciloscoape. Suntem dedicați să furnizăm echipamente care nu doar măsoară, dar și care optimizează și diagnostichează sistemele electrice cu o precizie nemaiîntâlnită.

  Expertiza în electrice reflectată în fiecare instrument

  Fiecare aparat de măsură din portofoliul nostru este selectat pe baza a trei piloni esențiali: precizie, durabilitate și inovație. Nu doar vindem produse; noi împărtășim soluții și sfaturi bazate pe o vastă cunoaștere tehnică. Acest lucru se reflectă în detaliile tehnice pe care le oferim pentru fiecare produs, în ghidurile de utilizare ce ajută utilizatorii să înțeleagă complexitatea și utilitatea fiecărui aparat de măsură.

  Multimetre digitale: ochiul expertului în electrică

  Luând ca exemplu multimetrele noastre digitale - aceste aparate nu sunt doar instrumente, sunt veritabili parteneri de încredere în diagnosticarea și soluționarea problemelor electrice. Ele vă permit să evaluați tensiuni, curenti, rezistențe și alte mărimi electrice cu o exactitate care sprijină performanța și siguranța.

  Testere de tensiune: siguranță și simplitate

  Cu testerele de tensiune, vă asigurați că niciun circuit nu este live înainte de a începe lucrul. Simplu de utilizat și esențiale pentru orice profesionist electric, aceste dispozitive asigură un nivel de siguranță de necontestat în evaluarea și întreținerea instalațiilor electrice.

  Conversațional: suntem aici pentru tine

  Dar, etbm.ro nu este doar o destinație pentru achiziționarea celor mai fine aparate de măsură - este și un loc unde pasiunea pentru electrică se întâlnește cu inovația. Suntem mândri să oferim nu numai produse, ci și o experiență completă, cu suport tehnic și sfaturi de utilizare.

  Intrați în comunitatea ETBM

  În final, achiziția unui aparat de măsură de pe ETBM nu este doar o tranzacție - este începutul unei colaborări pe termen lung. Ne mândrim cu faptul că fiecare client devine parte dintr-o comunitate dedicată excelenței în electrică și iluminat.

  La etbm.ro, suntem mereu la curent cu ultimele inovații și trenduri în aparate de măsură. Navigați prin selecția noastră și alegeți precizia și calitatea care vă definesc activitatea profesională. Pentru întrebări, sugestii sau sfaturi, echipa noastră de experți este la doar un clic distanță.

  Etalonul preciziei în electrice - aici, la etbm.ro.

  -19% Reduceri Price Busters BEST Termometru Dablerom cu Laser 03-335

  Termometru Dablerom cu Laser 03-335

  Dablerom LCD
  DA00825
  Opteaza pentru precizie cu termometrul cu laser Dablerom 03-335. Masoara temperaturi intre -20 si 520 grade C, cu afisaj LCD si timp de raspuns rapid de 0.5 secunde. Ideal pentru diverse aplicatii.
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 290,25 lei
  235,48 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  -37% Reduceri Price Busters BEST Tester Dablerom AC-DC 03-003

  Tester Dablerom AC-DC 03-003

  Dablerom LED
  DA00740
  Opteaza pentru testerul Dablerom cu cablu si LED. Poate testa tensiuni de la 6V pana la 400V AC si de la 6V pana la 500V DC, fiind ideal pentru verificarile de siguranta in diverse aplicatii.
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 32,87 lei
  20,62 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Filtre Close

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play