Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  wiz connected

  Banda LED Philips Smart Connected by WiZ

  Explorând banda LED Philips Smart Connected by WiZ, descoperim un univers al iluminatului inteligent, unde conveniența și stilul se întâlnesc pentru a crea ambianțe luminoase personalizate. Această bandă LED reprezintă vârful inovației în domeniul electric, fiind o soluție de iluminat ce se adaptează nevoilor contemporane, oferind control deplin și flexibilitate în utilizare.

  Fără cablări suplimentare sau necesitatea unor console de control, banda LED Philips Smart by WiZ redefinește experiența de iluminat prin simplificarea acesteia. Prin intermediul aplicației de mobil, lumina poate fi controlată de la distanță, oricând și oriunde, facilitând un stil de viață dinamic și conectat.

  Adăugarea membrii familiei în sistem este un proces intuitiv și rapid, permițând tuturor accesul la controlul iluminatului. Această interconectivitate extinde funcționalitatea benzii LED, transformând-o într-o componentă centrală a unui smart home.

  Compatibilitatea cu asistenți virtuali precum Google Home, Alexa, Siri și integrarea cu platforme ca SmartThings sau IFTTT, subliniază universalitatea și versatilitatea produsului, facilitând integrarea acestuia într-o gamă variată de ecosisteme inteligente.

  Cu o lungime de 2 metri, extensibilă până la 10 metri (adică se pot adăuga maxim 8 extensii / 1ml la fiecare bază), banda LED Philips Smart Connected by WiZ oferă opțiuni de personalizare a dimensiunii, asigurându-se că se potrivește oricărui spațiu. Această flexibilitate este completată de diversitatea accesoriilor disponibile, de la becuri inteligente la plafoniere și corpuri de iluminat exterior, toate contribuind la crearea unui sistem de iluminat inteligent holistic.

  etbm.ro, cu o prezență dominantă pe piața de electrice și iluminat din România și Estul Europei, își afirmă expertiza prin oferirea unei game largi de produse, inclusiv banda LED Philips Smart Connected by WiZ. Cu un portofoliu de peste 13,500 de articole, etbm.ro se distinge prin calitate, fiabilitate și o profundă înțelegere a necesităților legate de iluminat și tehnologie.

  Alegerea unei soluții de iluminat precum banda LED Philips Smart Connected by WiZ de la etbm.ro nu este doar o decizie practică, ci una care reflectă angajamentul față de confort, inovație și un stil de viață conectat. Această bandă LED nu este doar un produs, ci un pas spre viitorul iluminatului în care fiecare colț al casei poate fi iluminat cu precizie, eficiență și eleganță.

  -3 lei Reduceri Starter kit banda LED WiZ Lightstrip smart WIFI 2ML 1600lm RGB

  Starter kit banda LED WiZ Lightstrip smart WIFI 2ML 20W 1600lm RGB

  Interior Smart
  PS03998
  Ilumineaza-ti casa cu banda LED WiZ Connected smart WIFI, 2m lungime, 1600lm, 20W, RGB. Extensibila pana la 10m pentru un decor vibrant. Transforma orice spatiu cu usurinta. 8718699788162.
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 149,96 lei
  146,87 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  -8 lei Reduceri Banda LED gradient WiZ Connected Neon Flex Strip 3m 24W RGBW

  Banda LED gradient WiZ Connected Neon Flex Strip 3m 24W RGBW

  Interior Smart
  PS04754
  Exploreaza banda LED gradient WiZ Connected Neon Flex Strip, lungime 3m, 24W, flux luminos 150lm, si lumini multicolore RGBW de la 2700K la 6500K. Controlabila prin WIFI, Bluetooth, si asistenti vocali Alexa, Google, sau Siri. Nu se poate taia sau extinde. 8720169072510.
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 365,19 lei
  357,56 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  -13 lei Reduceri Top favorite Imagine Banda LED inteligenta WiZ Connected 2ml 20W 1600lm RGBW Bluetooth WIFI

  Banda LED inteligenta WiZ Connected 2ml 20W 1600lm RGBW Bluetooth WIFI

  LED 20W Smart
  PS04909
  Adauga magie in casa ta cu banda LED WiZ Connected 2ml, 20W, 1600lm, RGBW, Bluetooth si WIFI. Schimba culorile si luminozitatea usor de pe telefon, pentru orice moment al zilei. Simpla si eficienta, iti transforma casa intr-un spatiu plin de culoare si viata.
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 159,85 lei
  146,88 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  -5 lei Reduceri Top favorite Imagine Extensie banda LED WiZ Connected 1ml 11W 880lm RGBW Bluetooth WIFI

  Extensie banda LED WiZ Connected 1ml 11W 880lm RGBW Bluetooth WIFI

  LED 11W Smart
  PS04910
  Adauga mai multa lumina si culoare cu extensia banda LED WiZ Connected de 1ml, 11W si 880lm, cu Bluetooth si WIFI. Simplu de controlat de pe telefon, aceasta extensie face casa ta sa straluceasca in orice culoare doresti, oferindu-ti posibilitatea de a personaliza iluminatul rapid si usor.
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 57,54 lei
  52,99 lei
  In stoc
  Filtre Close

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play