Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Bec LED Philips Hue Vintage BT ST64 E27 7W 550lm White

  Bec LED Philips Hue vintage, generatie noua, cu Bluetooth, poate fi controlat fara Hue Bridge, prin aplicatia Hue, in limita a 10 becuri per aplicatie, forma ST64, dulie E27, 7W, 550LM, spectru lumina White, alb cald 2100K, 133x60x60mm.
  Informații
  Lampa cu efect de iluminat unic
  Usor de conectat si controlat
  Scenarii sincronizate dupa ritmul circadian
  Iluminare ambientala perfecta
  G
  Coduri produs SKU: PS03774 MPN: 929002241201 EAN: 8718699688868
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Lampa cu efect de iluminat unic
  Usor de conectat si controlat
  Scenarii sincronizate dupa ritmul circadian
  Iluminare ambientala perfecta
  G
  Coduri produs SKU: PS03774 MPN: 929002241201 EAN: 8718699688868
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT

  Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

  Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

  Descriere

  Bec LED Philips Hue Vintage BT ST64 E27 7W 550lm White

  Iluminatul inteligent a devenit o necesitate în lumea modernă, aducând cu sine o serie de avantaje și facilități care îmbunătățesc confortul și eficiența în locuințe. Iar când vine vorba de sursele de iluminat inteligente, becurile LED Philips Hue se remarcă prin calitatea și versatilitatea lor. În special, becurile inteligente Philips Hue Vintage, generatie noua, cu Bluetooth, sunt o alegere excelentă pentru oricine dorește să aducă un plus de stil și funcționalitate în casa sa.

  Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestor becuri inteligente Philips Hue este posibilitatea de a le controla fără a avea nevoie de Hue Bridge. Datorită tehnologiei Bluetooth, acum poți controla becurile direct prin intermediul aplicației Philips Hue, fără a fi nevoie să achiziționezi un dispozitiv suplimentar. Este o soluție simplă și eficientă pentru cei care doresc să își îmbunătățească iluminatul fără a face investiții majore.

  O altă caracteristică importantă a becurilor inteligente Philips Hue este faptul că poți conecta până la 10 becuri pe o singură aplicație. Acest lucru înseamnă că vei putea controla simultan toate becurile dintr-o cameră sau chiar din întreaga locuință, cu ajutorul unei interfețe simple și intuitive. Ai posibilitatea de a regla intensitatea luminii, de a schimba culorile și de a crea diverse atmosfere, totul la un simplu gest pe telefonul tău inteligent.

  Becurile Philips Hue Vintage, generatie nouă, au forma ST64 și sunt echipate cu dulie E27, ceea ce le face compatibile cu majoritatea suporturilor de bec existente. Acestea au o putere de 7W și produc o lumină de 550 de lumeni, oferind suficientă iluminare pentru a crea o atmosferă plăcută și confortabilă în orice încăpere. Spectrul de lumină White, alb cald 2100K, aduce căldură și intimitate, permițându-ți să te relaxezi într-un ambient plăcut și primitoare.

  Cu dimensiunile lor compacte de 133x60x60mm, becurile Philips Hue Vintage se integrează armonios în orice tip de decor. Indiferent dacă preferi un stil clasic sau modern, acestea adaugă un plus de eleganță și rafinament oricărei încăperi. Poți folosi aceste becuri în lămpi de podea, veioze sau orice altă aplicație de iluminat care să scoată în evidență frumusețea lor distinctivă.

  Cumpără becuri Philips Hue E27 (vezi produse)

  Îmbunătățește-ți experiența de iluminare cu becurile inteligente Philips Hue Vintage, generatie noua, cu Bluetooth! Aceste surse de iluminat inteligente sunt nu doar eficiente din punct de vedere energetic, ci și ușor de utilizat și de integrat în casa ta.

  Una dintre caracteristicile remarcabile ale becurilor inteligente Philips Hue este posibilitatea de a crea programe și scenarii de iluminare personalizate. Poți să-ți setezi propriul program de iluminare, cu ajutorul unui Hue Bridge (achizitionat separat), astfel încât becurile să se aprindă sau să se stingă automat în funcție de rutina ta zilnică. De exemplu, poți să configurezi becurile să se aprindă treptat dimineața pentru a te trezi într-un mod natural și plăcut. Sau poți să-ți creezi o atmosferă relaxantă în serile în care vrei să te destindă cu o carte sau un film.

  O altă funcție inteligentă oferită de becurile Philips Hue este sincronizarea cu muzica și filmele. Cu ajutorul aplicației Philips Hue, poți să-ți conectezi becurile la sistemul audio sau la televizor și acestea se vor sincroniza cu sunetele și culorile din jur. Vei avea parte de o experiență impresionantă, în care iluminatul va completa și accentua atmosfera creată de muzică sau de film.

  De asemenea, becurile inteligente Philips Hue oferă posibilitatea de a controla iluminatul de la distanță, chiar și atunci când nu te afli acasă. Prin intermediul aplicației Philips Hue, poți să aprinzi sau să stingi becurile de la birou sau de pe drum, asigurându-te că locuința ta este întotdeauna luminată în mod corespunzător și în siguranță. Acest aspect aduce un plus de confort și de siguranță, mai ales atunci când ești plecat în vacanță și dorești să păstrezi impresia că locuința ta este ocupată.

  Un alt beneficiu important al becurilor inteligente Philips Hue este eficiența energetică. Cu o putere de doar 7W, aceste becuri oferă o lumină puternică de 550 de lumeni, asigurându-ți un iluminat eficient și durabil. De-a lungul timpului, vei observa o scădere semnificativă a consumului de energie și, implicit, a facturilor tale de electricitate.

  Pe lângă toate acestea, becurile inteligente Philips Hue se integrează perfect cu alte dispozitive și asistenți vocali inteligenti, precum Amazon Alexa, Google Assistant și Apple HomeKit. Astfel, poți controla becurile cu ajutorul vocii tale, adăugând astfel o notă de comoditate și ușurință în utilizarea lor.

  În concluzie, sursele de iluminat inteligente sunt o investiție inteligentă pentru a-ți îmbunătăți experiența de iluminare în locuința ta. Acestea aduc cu sine funcționalități avansate, eficiență energetică și un design elegant, care se potrivesc cu orice stil de decor. Transformă-ți locuința într-un spațiu inteligent, modern și confortabil cu ajutorul becurilor inteligente Philips Hue!

  Instalarea becului LED Philips Hue Vintage BT ST64 E27 7W 550lm White vine insotita de manualul de instalare si montaj. Va rugam respectati manualul de utilizator si instructiunile mentionate in acesta. Asigurati-va ca nu lucrati pe sursa de electricitate activa. Desi nu reprezinta un nivel ridicat de dificultate la montaj, va recomandam totusi sa apelati la un electrician autorizat.

  Configurarea becului LED Philips Hue Vintage BT ST64 E27 7W 550lm White se face astfel: porniti aplicatia Philips Hue (Bluetooth sau Zigbee), asociati automat sau manual produsul cu sistemul dvs Philips Hue. Urmati pasii din aplicatie si in doar cateva minute becul Hue este gata de utilizat. Daca asocierea automata nu lucreaza corect, ceea ce este foarte rar, puteti asocia manual folosind codul unic de identificare al produsului. 

  Alocati becul Hue unei camere sau zone din sistemul dvs Philips Hue. Utilizati toate functionalitatile becului Philips Hue cu ajutorul aplicatiei Hue si optional cu un asistent virtual (Siri, Alexa, Google Assistant, Cortana). Produsele Philips Hue suporta comenzi vocale si scenarii de lumina definite de utilizator sau pre-definite de sistem.

  Bucurati-va de intreaga experienta Philips Hue cu ajutorul automatizarilor avansate. Puteti face acest lucru din aplicatia Philips Hue sau din aplicatia asistentului virtual favorit (Siri, Alexa, Google, Cortana). 

  Automatizarile functioneaza doar daca la sistemul dvs Philips Hue este alocat un bridge Hue. Pentru a configura automatizarile, porniti aplicatia Hue sau cea a asistentului virtual si urmati pasii pentru diferitele scenarii pe care le doriti configurate. Automatizarile se efectueaza sub principiul If This Then That (daca se intampla un lucru, atunci sa se efectueze ceva).  

  Puteti automatiza doar un corp de iluminat Hue sau doar un bec Philips Hue, precum si o intreaga serie de produse Philips Hue (sau toate pe de-a intregul). Totul depinde de ceea ce doriti sa realizati. Puteti folosi automatizari pre-definite sau scenarii dupa necesitatea dvs. Puteti asocia produse Philips Hue diferite in aceeasi configurare de automatism (exemplu: bec Hue + senzor miscare Hue).

  Descoperă mai multe despre Philips Hue

  Despre Philips Hue, Intrebari frecvente Philips Hue, Starter Kit Philips HueBecuri Philips HueBanda LED Philips Hue, Plafoniere Philips Hue, Lustre Philips Hue, Spoturi Philips Hue, Veioze Philips Hue, Philips Hue Exterior, Philips Hue Baie, Accesorii Philips Hue, Aplice Philips Hue, Philips Hue Play, Philips Hue Bridge, Hue, Philips Hue GO, Hue Sync Box 

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Note 6
  87% din clienți îl recomandă
  4,35/5
  6note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review