Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Becuri halogen lumanare

  Descoperiți eleganța și eficiența în iluminat cu gama noastră selectă de becuri halogen lumânare, pe etbm.ro – destinația dvs. de încredere pentru soluții electrice inovatoare. Proiectate pentru a aduce o atmosferă caldă și primitoare, aceste becuri halogen lumânare nu doar că îmbunătățesc estetica oricărui spațiu, dar sunt și alegeri pragmatic pentru eficientizarea consumului de energie.

  Cu o expertiză profundă în domeniul electricelor, înțelegem că fiecare componentă contează în crearea unui mediu luminos și ospitalier. Becurile halogen oferă o lumină clară, sunt durabile și mai eficiente din punct de vedere energetic în comparație cu becurile incandescente tradiționale. Perfecționarea iluminatului în casa dvs. devine o experiență simplă cu aceste surse de lumină de înaltă calitate.

  Pentru o ambianță intimă, becurile halogen lumânare pot fi instalate în lustre sau aplice, unde emana o lumină caldă și invită la relaxare. Sunt ideale pentru serile petrecute cu cei dragi sau pentru a oferi o notă de rafinament candelabrelor dvs., fără grija înlocuirii frecvente. De asemenea, aceste becuri se integrează perfect într-un sistem de case inteligente, oferindu-vă controlul complet al intensității și atmosferei.

  Vizitați etbm.ro și alegeți din gama noastră de becuri halogen lumânare pentru a adăuga un plus de stil și funcționalitate locuinței dvs. Beneficiați de livrare rapidă, prețuri competitive și consiliere tehnică de la experții noștri, care sunt întotdeauna gata să vă ajute să faceți cea mai înțeleaptă alegere în materie de iluminat și electrice. Alegeți inteligent, alegeți etbm.ro pentru un iluminat care completează stilul și inteligența casei dvs.

  Bec halogen lumanare Philips EcoClassic30 18W E14 BW35 clar 2000 ore lumina calda

  Bec halogen lumanare Philips EcoClassic30 18W E14 BW35 clar 2000 ore lumina calda

  18W 200lm
  PS02150
  Bec Philips, cu halogen, model Ecoclassic, consum 18W, forma lumanare BW35, dulie E14, lumina calda 2800k, flux luminos 200 lumeni. Garantie 2 ani, durata medie de viata pana la 2000 ore. 8727900820669, 925646744208.

  4,65 lei
  In stoc

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play