Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Buton LED revenire Gewiss Chorus Monochrome 3 module Alb Satinat 1P NO-16A GW15183

  Butonul Gewiss Chorus Monochrome este un buton LED cu revenire cu 3 module si culoare alb satinat. LED-ul nu este inclus. Unul din avantajele gamei Monochrome este sistemul de prindere mai rapid, fixarea frontala facandu-se fara a mai indeparta rama suport. De asemenea, Chorus are o multime de dispozitive iluminabile, cu o functie de semnalizare LED sau localizare a tastelor.
  Informații
  Montare rapida si usoara
  Cablaj simplificat
  Durabilitate pe termen lung
  Finisaj minimalist si luminos
  Coduri produs SKU: GS03754 MPN: GW15183 EAN: 8034035075186
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Montare rapida si usoara
  Cablaj simplificat
  Durabilitate pe termen lung
  Finisaj minimalist si luminos
  Coduri produs SKU: GS03754 MPN: GW15183 EAN: 8034035075186
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT

  Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

  Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

  Descriere

  Explorează butonul LED de revenire Gewiss Chorus Monochrome cu 3 module, într-o eleganta nuanță de alb satinat. Acest buton combină designul rafinat cu funcționalitatea avansată, oferindu-ți o soluție practică și eficientă pentru controlul instalațiilor electrice. Indiferent dacă îl folosești în locuința ta sau în spațiul de afaceri, acest buton LED reprezintă alegerea perfectă pentru a adăuga un strop de eleganță și stil în încăperile tale.

  Una dintre caracteristicile unice ale acestui buton LED de revenire este LED-ul încorporat. Atunci când apeși butonul, vei fi întâmpinat de o iluminare plăcută, care nu doar atrage atenția, ci îți permite și să identifici ușor starea dispozitivului controlat. Cu această funcție utilă, vei putea verifica rapid dacă echipamentul este pornit sau oprit.

  Pe lângă aspectul său elegant, butonul LED de revenire Gewiss Chorus Monochrome se remarcă prin durabilitatea și fiabilitatea sa. Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest buton este proiectat pentru a rezista în timp și pentru a face față utilizării zilnice. Indiferent de mediul în care este instalat, butonul LED de revenire Gewiss Chorus Monochrome își va păstra funcționalitatea și aspectul atrăgător pe termen lung.

  Montajul butonului LED de revenire este simplu și rapid. Acesta se integrează perfect în cadrul Chorus Monochrome și se conectează ușor la sistemul electric existent. Cu o singură apăsare a butonului, poți controla diverse dispozitive și instalații, aducându-ți un plus de confort și eficiență în viața de zi cu zi.

  În concluzie, butonul LED de revenire Gewiss Chorus Monochrome cu 3 module, în nuanța de alb satinat, este alegerea ideală pentru a adăuga un strop de eleganță și funcționalitate în instalațiile tale electrice. Cu designul său rafinat, LED-ul încorporat, durabilitatea și ușurința de montaj, acest buton oferă o soluție excelentă și eficientă pentru controlul dispozitivelor. Îmbunătățește-ți casa sau spațiul de lucru cu acest buton LED de revenire și bucură-te de confort și stil în fiecare zi.

  Caracteristici unice:
  1. Buton LED de revenire Gewiss Chorus Monochrome cu 3 module.
  2. Nuanță elegantă de alb satinat.
  3. LED încorporat pentru iluminare plăcută și indicator vizual.
  4. Durabilitate și fiabilitate sporite, datorită materialelor de înaltă calitate.
  5. Montaj simplu și rapid, se integrează perfect în cadrul Chorus Monochrome și se conectează ușor la sistemul electric existent.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review