Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Buton LED revenire Gewiss Chorus Monochrome 3 module Negru 1P NO-16A GW12183

  Butonul Gewiss Chorus Monochrome este un buton LED cu revenire cu 3 module si culoare negru mat. LED-ul nu este inclus. Unul din avantajele gamei Monochrome este sistemul de prindere mai rapid, fixarea frontala facandu-se fara a mai indeparta rama suport. De asemenea, Chorus are o multime de dispozitive iluminabile, cu o functie de semnalizare LED sau localizare a tastelor.
  Informații
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Aspect modern si atemporal
  Inlocuire rapida fara praf si deranj
  Usurinta la montaj
  Coduri produs SKU: GS03752 MPN: GW12183 EAN: 8011564268579
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Aspect modern si atemporal
  Inlocuire rapida fara praf si deranj
  Usurinta la montaj
  Coduri produs SKU: GS03752 MPN: GW12183 EAN: 8011564268579
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT

  Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

  Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

  Descriere

  Descoperă butonul LED de revenire Gewiss Chorus Monochrome cu 3 module, disponibil într-un elegant finisaj negru. Acest buton îmbină designul modern cu funcționalitatea avansată, oferindu-ți o soluție de comutare practică și eficientă pentru instalații electrice. Indiferent că îl utilizezi în casa ta sau în mediul de afaceri, acest buton LED este alegerea perfectă pentru a adăuga un strop de eleganță și stil în încăperile tale.

  Caracteristica remarcabilă a acestui buton LED de revenire este LED-ul luminos încorporat. Atunci când apăși butonul, vei vedea o iluminare plăcută, care nu doar atrage atenția, dar îți permite și să identifici ușor starea dispozitivului controlat. Cu această funcție utilă, vei putea verifica rapid dacă echipamentul este pornit sau oprit.

  Pe lângă estetica sa deosebită, butonul LED de revenire Gewiss Chorus Monochrome se remarcă și prin durabilitatea și fiabilitatea sa. Fabricat din materiale de calitate superioară, acest buton este proiectat pentru a rezista în timp și pentru a face față utilizării zilnice. Indiferent de mediul în care este instalat, butonul LED de revenire Gewiss Chorus Monochrome se va menține funcțional și atrăgător pe termen lung.

  Montajul butonului LED de revenire este simplu și rapid. Acesta este proiectat pentru a se potrivi perfect în cadrul Chorus Monochrome și se conectează ușor la sistemul tău electric existent. Cu o singură apăsare a butonului, poți controla diferite dispozitive și instalații, făcându-ți viața mai comodă și mai eficientă.

  În concluzie, butonul LED de revenire Gewiss Chorus Monochrome 3 module negru este alegerea ideală pentru a adăuga o notă de eleganță și funcționalitate în instalațiile tale electrice. Cu designul său modern, LED-ul luminos, durabilitatea și ușurința de montaj, acest buton îți oferă o soluție de comutare excelentă și eficientă. Upgradează-ți casa sau spațiul de lucru cu acest buton LED de revenire și bucură-te de confort și stil în fiecare zi.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review