Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Buton LED revenire Gewiss Chorus Monochrome 3 module Titan 1P NO-16A GW14183

  Butonul Gewiss Chorus Monochrome este un buton LED cu revenire cu 3 module si culoare titan, finisaj mat. LED-ul nu este inclus. Unul din avantajele gamei Monochrome este sistemul de prindere mai rapid, fixarea frontala facandu-se fara a mai indeparta rama suport. De asemenea, cablarea este simplificata, avand si variante de borne de conectare cu arc, cleme rapide.
  Informații
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Cablaj simplificat
  Aspect atemporal si confortabil
  Timp minim de instalare
  Coduri produs SKU: GS03751 MPN: GW14183 EAN: 8011564266216
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Spatiu mai mare pentru cabluri
  Cablaj simplificat
  Aspect atemporal si confortabil
  Timp minim de instalare
  Coduri produs SKU: GS03751 MPN: GW14183 EAN: 8011564266216
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT

  Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

  Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

  Descriere

  Descrierea produsului: Buton LED revenire Gewiss Chorus Monochrome 3 module Titan 1P NO-16A GW14183

  Iți prezentăm butonul LED de revenire Gewiss Chorus Monochrome GW14183, o inovație tehnologică care îți va face viața mult mai ușoară și îți va oferi controlul deplin asupra sistemului tău electric. Indiferent că vrei să controlezi iluminatul, sistemele de climatizare sau alte dispozitive, acest buton de revenire este partenerul ideal pentru tine.

  GW14183 face parte din gama premium Gewiss Chorus Monochrome și vine cu 3 module, oferindu-ți o flexibilitate maximă în configurarea sistemului tău electric. Designul său în tonuri de titan adaugă un aspect modern și atrăgător, aducând o notă de eleganță în orice încăpere.

  Una dintre caracteristicile unice ale acestui buton LED de revenire Gewiss Chorus Monochrome este iluminarea sa LED încorporată. Cu ajutorul luminii LED, acest buton îți oferă o indicare vizuală clară a stării dispozitivului controlat, facilitându-ți utilizarea și controlul sistemului electric. Butonul are o capacitate nominală de 16A, fiind potrivit pentru o varietate de aplicații și dispozitive electrice.

  Butonul GW14183 este echipat cu un contact de 1 pol NO (normal deschis), asigurând o conexiune stabilă și fiabilă. Montarea sa este simplă și rapidă, datorită sistemului inovator de fixare, care îți permite să-l instalezi cu ușurință în panoul de control.

  În concluzie, butonul LED revenire Gewiss Chorus Monochrome 3 module Titan 1P NO-16A GW14183 este alegerea perfectă pentru a-ți oferi controlul deplin asupra sistemului tău electric într-un mod modern și elegant. Cu iluminarea sa LED încorporată, funcționalitatea remarcabilă și designul atrăgător, acest buton nu doar că îți oferă un control precis, ci și un aspect vizual deosebit.

  Caracteristici unice ale butonului LED revenire Gewiss Chorus Monochrome GW14183:
  1. Compatibilitate cu 3 module pentru o configurare personalizată.
  2. Design în tonuri de titan pentru un aspect modern și atrăgător.
  3. Iluminare LED încorporată pentru o indicare vizuală clară.
  4. Capacitate nominală de 16A pentru diverse aplicații.
  5. Echipat cu un contact de 1 pol NO pentru o conexiune stabilă și fiabilă.

  Cu GW14183, ai în mână un buton LED de revenire de înaltă calitate, care îți va oferi nu doar controlul deplin asupra sistemului tău electric, ci și o estetică rafinată. Adaugă acest buton în sistemul tău Gewiss Chorus Monochrome și bucură-te de confort și performanță superioară.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review