Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Cablu Armat aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 4x10

  Cablu armat aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 4x10 disponibil la pret/m. Perfect pentru proiectele robuste. In functie de cantitate, pentru livrare, poate fi necesar tambur, ceea ce implica costuri suplimentare. 2059595052145.
  Informații
  Coduri produs SKU: CA03030 EAN: 2059595052145
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: CA03030 EAN: 2059595052145
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 10,03 lei
  8,76 lei
  Economisiți: 1,27 lei

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Descoperă soluția ideală pentru instalațiile tale electrice cu cablul armat din aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 4x10, un produs de înaltă calitate, conceput să răspundă nevoilor tale de alimentare și securitate. Acest cablu inovator este proiectat pentru a oferi o soluție eficientă și durabilă pentru transmiterea energiei electrice, combinând materiale de top cu o tehnologie avansată de fabricație.

  Cablul ACYABY-F / AC2XABY 4x10 este un cablu de energie din aluminiu, cu izolație și manta din PVC, armat cu benzi de oțel, destinat instalățiilor electrice fixe. Conform standardelor internaționale și simbolului SR CEI 60502, acest produs reprezintă o alegere de încredere pentru proiectele tale.

  Acest cablu armat aluminiu este proiectat pentru a asigura o transmisie eficientă și sigură a energiei electrice în diferite condiții de mediu. Armătura sa din benzi de oțel oferă protecție suplimentară împotriva deteriorărilor mecanice, asigurând o durată de viață îndelungată și performanță constantă.

  Ideal pentru utilizare în pământ, canale de cabluri, interioare și exterioare sau pozate direct în pământ, cablul nostru VLG este conceput pentru a rezista în condiții dificile, inclusiv în zone cu riscuri de deteriorări mecanice. Este soluția perfectă pentru alimentarea cu energie a clădirilor rezidențiale, comerciale și industriale.

  Trăsăturile principale ale produsului includ:

  • Conductori din aluminiu uni- sau multifilari, oferind flexibilitate și eficiență în transmiterea energiei.
  • Izolație de înaltă calitate din PVC, asigurând protecție împotriva factorilor externi și întârziere la propagarea flăcării.
  • Armătură din benzi de oțel zincate sau nezincate, pentru protecție mecanică superioară.
  • Manta exterioară din PVC, disponibilă în culori negru sau verde pentru ACYABY-F, oferind rezistență la agenții corozivi, solvenți chimici și radiații solare.
  • Specificații tehnice impresionante, inclusiv o tensiune nominală de 0,6/1 kV și o temperatură de funcționare între -33°C și +70°C, adecvată pentru o varietate largă de aplicații electrice.

  Acest produs, cablul armat din aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 4x10, este alegerea ideală pentru proiectele tale electrice, asigurând performanță, durabilitate și siguranță. Alege cablul nostru armat din aluminiu pentru o soluție de încredere în alimentarea cu energie.

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOARENEGRU
  MATERIALALUMINIU-POLICARBONAT
  PRODUCATORVLG
  SECTIUNE4X10
  SIMBOL CABLUACYABY-F/AC2XABY
  TIP PRODUSCABLU
  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review
  Link-uri rapide