Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Cablu Armat aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 4x16

  Exploreaza cablul armat din aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 4x16, perfect pentru distributia electrica. Fiabil si eficient, ideal pentru proiectele tale de constructie si retele electrice. Cumpara cablu armat aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 4x16 la pret/m liniar. Costuri suplimentare pentru tambur la comenzi mari. Solutie ideala pentru proiectele robuste.
  Informații
  Coduri produs SKU: CA03031 MPN: . EAN: 2059595053524
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: CA03031 MPN: . EAN: 2059595053524
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 14,74 lei
  10,53 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Alege cablul armat aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 4x16 pentru siguranță și eficiență în proiectele tale. Ideal pentru utilizare în medii industriale și comerciale, acest cablu oferă durabilitate, performanță și protecție de încredere.

  Cablul ACYABY-F / AC2XABY 4x16 reprezintă soluția superioară pentru nevoile de alimentare și conectare în domeniul industrial și comercial. Construit pentru a rezista în condiții dificile, cablul armat incorporează tehnologie avansată și materiale de înaltă calitate.

  Acest cablu este proiectat pentru a asigura o transmisie eficientă și sigură a energiei electrice. Armătura sa specială îl protejează împotriva daunelor fizice și a influențelor externe, asigurând astfel o durabilitate îndelungată și performanță constantă.

  Cablul de la VLG, ACYABY-F / AC2XABY 4x16 este perfect adaptat pentru o gamă variată de aplicații, inclusiv alimentarea cu energie a instalațiilor industriale, iluminatul exterior, și conectarea echipamentelor în medii care necesită un nivel ridicat de siguranță și fiabilitate.

  Caracteristici principale:

  • Structura armată oferă o rezistență superioară împotriva factorilor de mediu și a daunelor mecanice, asigurând o protecție eficientă pe termen lung.
  • Fabricat din aluminiu de înaltă calitate, cablul garantează conductivitate excelentă și o rezistență remarcabilă la coroziune.
  • Izolație dublă pentru protecție împotriva scurtcircuitelor și a altor riscuri electrice, crescând siguranța întregii instalații.
  • Flexibilitate în instalare, permițând adaptarea ușoară la diverse configurații de cablare și minimizând timpul necesar pentru montaj.
  • Durabilitate și fiabilitate asigurate prin designul robust și materialele selectate, garantând o soluție de alimentare de lungă durată pentru proiectele tale.

  Optează pentru cablul armat aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 4x16 și beneficiază de o soluție optimizată pentru nevoile tale de alimentare electrică în medii industriale și comerciale. Acest cablu electric nu doar că oferă siguranță și performanță superioară, dar și asigură durabilitate și fiabilitate pe termen lung, fiind astfel alegerea ideală pentru proiectele tale ambițioase.

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOARENEGRU
  MATERIALALUMINIU-POLICARBONAT
  PRODUCATORVLG
  SECTIUNE4X16
  SIMBOL CABLUACYABY-F/AC2XABY
  TIP PRODUSCABLU
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review