Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Cablu armat cupru CYABY-F 4X16

  Descopera cablul armat cupru CYABY-F 4X16 pentru transmiterea eficienta a energiei electrice. Fiabil si durabil, ideal pentru diverse aplicatii industriale si comerciale. Opteaza pentru CYABY-F 4X16 pentru performanta de incredere. In functie de cantitate, pentru livrare, poate fi necesar tambur, ceea ce implica costuri suplimentare. 2059597003572.
  Informații
  Coduri produs SKU: CA01401 EAN: 2059597003572
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: CA01401 EAN: 2059597003572
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 72,59 lei
  53,34 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Bucurați-vă de o performanță în materie de cabluri cu cablu armat cupru CYABY-F 4X16! Acest cablu este alegerea perfectă pentru a asigura conexiuni sigure și eficiente în diverse aplicații electrice. Indiferent că este vorba despre instalații industriale sau rezidențiale, acest cablu vă va oferi o soluție fiabilă și durabilă pentru necesitățile dvs. de conectivitate electrică.

  Unul dintre aspectele definitorii ale cablului armat cupru CYABY-F 4X16 este construcția sa robustă. Echipat cu un înveliș exterior de protecție și un strat de armare din oțel galvanizat, acest cablu este rezistent la factorii externi precum umiditatea, temperaturile extreme și deteriorările mecanice. Indiferent de mediul în care este instalat, cablul va rămâne intact și va asigura o transmitere eficientă și stabilă a curentului electric.

  Un alt avantaj major al cablului armat cupru CYABY-F 4X16 este conductivitatea sa superioară. Fiind fabricat din cupru de înaltă calitate, acest cablu oferă o rezistență electrică scăzută, asigurând astfel o transmitere eficientă a energiei electrice și minimizând pierderile. Indiferent de distanța parcursă sau de încărcarea electrică, cablul armat cupru CYABY-F 4X16 vă va oferi o conexiune fiabilă și fără întreruperi.

  Un alt aspect demn de menționat este flexibilitatea cablului armat cupru CYABY-F 4X16 de la VLG. Datorită designului său special, acest cablu poate fi ușor instalat și manevrat în diferite aplicații. Indiferent de configurația complexă a instalației, cablul se va adapta cu ușurință și va oferi o conectivitate perfectă.

  Siguranța este întotdeauna o prioritate, iar cablul armat cupru CYABY-F 4X16 nu face excepție. Acest cablu este fabricat conform celor mai înalte standarde de siguranță, respectând normele și reglementările stricte. Astfel, puteți avea încredere că utilizați un produs de calitate superioară, care vă va oferi o funcționare sigură și de încredere pe termen lung.

  Prețul afișat este per metru liniar de cablu armat cupru CYABY-F 4X16. Pentru a beneficia de livrare, în funcție de cantitatea dorită, poate fi necesară utilizarea unui tambur. Vă rugăm să rețineți că aceasta implică costuri suplimentare. În momentul în care plasați comanda, vă vom informa cu privire la eventualele costuri suplimentare legate de utilizarea tamburului.

  Înțelegem importanța unei livrări rapide și eficiente, astfel încât ne asigurăm că gestionăm cu atenție toate detaliile legate de transportul produselor noastre. Deoarece cablul armat cupru CYABY-F 4X16 poate fi disponibil în diferite lungimi, vom selecta și vom ambala produsul într-un mod sigur și protejat pentru a ne asigura că acesta ajunge în stare perfectă la destinație.

  Pentru a obține informații detaliate despre costurile suplimentare și disponibilitatea tamburului, vă rugăm să contactați departamentul nostru de vânzări. Echipa noastră dedicată vă va oferi toate informațiile de care aveți nevoie și vă va asista în procesul de comandă pentru a vă asigura că primiți produsul dorit într-un mod convenabil și la un preț competitiv.

  Suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar și pentru a vă asigura că aveți o experiență plăcută și satisfăcătoare la achiziționarea cablului armat cupru CYABY-F 4X16. Ne dorim să vă oferim cele mai bune soluții și servicii adaptate nevoilor dvs. specifice.

  Cablul armat cupru CYABY-F 4X16 este alegerea ideală pentru proiectele dvs. electrice. Cu caracteristicile sale robuste, conductivitate superioară, flexibilitate excelentă și siguranță certificată, acest cablu vă va oferi performanță și fiabilitate pe termen lung. Asigurați-vă că investiți într-un produs de înaltă calitate, care să răspundă nevoilor dvs. de conectivitate electrică. Alegeți cablul armat cupru CYABY-F 4X16 și bucurați-vă de performanța oferită!

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOARENEGRU
  MATERIALCUPRU-PVC
  PRODUCATORVLG
  SECTIUNE4X16
  SIMBOL CABLUCYABY-F
  TIP PRODUSCABLU
  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review
  Link-uri rapide