Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Cablu armat cupru CYABY-F 4X6

  Descopera cablul armat cupru CYABY-F 4X6 pentru o transmitere sigura si eficienta a energiei. Fiabil si robust, ideal pentru diverse aplicatii industriale. Pret afisat pe metru liniar. In functie de cantitate pentru livrare poate fi necesar tambur, ceea ce implica costuri suplimentare. 2059597001684.
  Informații
  Coduri produs SKU: CA01203 EAN: 2059597001684
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: CA01203 EAN: 2059597001684
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 31,88 lei
  21,96 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Dacă ești în căutarea unui cablu armat cupru de înaltă calitate, atunci ai ajuns în locul potrivit! Echipa etbm.ro, cu o experiență vastă în electrice și materiale electrice, îți prezintă Cablu armat cupru CYABY-F 4X6 - o soluție robustă și fiabilă pentru toate proiectele tale electrice.

  Acest cablu armat oferă o performanță optimă datorită designului său superior. Simbolul CYABY-F indică standardul tehnic al cablului, asigurându-ți că ai ales calitatea și performanța. Cu o secțiune generoasă de 4X6, acesta este ideal pentru proiecte complexe care necesită o transmitere puternică și stabilă a energiei.

  ETBM, recunoscută pentru expertiza în domeniul electricelor, iluminatului și soluțiilor pentru case inteligente, recomandă acest cablu pentru proiectele electrice și pentru implementarea sistemelor de control energetic. Conectorii de înaltă calitate și izolația durabilă fac din acest cablu armat cupru un aliat de nădejde în toate aceste aplicații.

  Pentru a obține cele mai bune rezultate, asigurați-vă că instalarea se face conform specificațiilor tehnice și evitați zonele cu umiditate sau temperaturi extreme. Aceste cabluri electrice de la producatorul nostru VLG sunt concepute pentru a rezista și în cele mai dificile condiții, dar o instalare corectă va maximiza durata de viață și eficiența lor.

  Prețul afișat pentru acest cablu este pe metru liniar, permițându-ți să achiziționezi exact cantitatea de cablu necesară proiectului tău. Totuși, în cazul comenzilor de volum mare, este posibil să fie necesar un tambur pentru livrare. Tamburul asigură o protecție optimă a cablului pe durata transportului și manipulării și garantează că produsul ajunge la tine în condiții perfecte.

  Costurile suplimentare asociate cu tamburul și manipularea vor varia în funcție de cantitatea solicitată și de cerințele de livrare. Pentru comenzi mari, te rugăm să ne contactezi pentru a discuta detaliile și pentru a obține o cotă personalizată, care va include și costurile adiționale.

  Ești pregătit să faci upgrade proiectului tău cu cablul armat cupru CYABY-F 4X6? Dacă da, atunci ești pe drumul cel bun către un sistem electric mai sigur și mai eficient. Comandă acum și lasă experienţa etbm.ro să te ghideze spre succes!

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOARENEGRU
  MATERIALCUPRU-CAUCIUC
  PRODUCATORVLG
  SECTIUNE4X6
  SIMBOL CABLUCYABY-F
  TIP PRODUSCABLU
  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review
  Link-uri rapide