Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Cablu flexibil MYYM 4X0.75

  Descopera cablul flexibil MYYM 4X0.75 pentru o conectare sigura si fiabila. Perfect pentru diverse aplicatii electrice, acest cablu de inalta calitate este alegerea ideala pentru proiectele tale. Pret afisat pe metru liniar. Acest produs se vinde la multiplu de 100ML. 2059597003718.
  Informații
  Coduri produs SKU: CA01415 MPN: H05VV-F 4 G 0.75 ALB EAN: 2059597003718
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: CA01415 MPN: H05VV-F 4 G 0.75 ALB EAN: 2059597003718
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 3,99 lei
  2,84 lei

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Suntem mândri să vă prezentăm cablul flexibil MYYM 4X0.75 - alegerea perfectă pentru proiectele dvs. electrice. Indiferent dacă sunteți un profesionist din domeniul electric sau un pasionat al bricolajului, acest cablu vă va impresiona cu caracteristicile sale remarcabile. Descoperiți de ce cablul flexibil MYYM 4X0.75 este o opțiune excelentă pentru orice aplicație electrică.

  Prima caracteristică unică a acestui cablu este flexibilitatea sa remarcabilă. Cu fire de cupru moale și izolație specială, cablul MYYM 4X0.75 vă permite să îl manipulați și să îl instalați cu ușurință în spații restrânse sau în zone dificil accesibile. Indiferent de configurația proiectului dvs., acest cablu vă va facilita munca și vă va economisi timp prețios.

  În al doilea rând, cablul MYYM 4X0.75 se remarcă prin siguranța sa superioară. Este conceput și fabricat în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate și reglementări de siguranță. Astfel, puteți avea încredere deplină în acest cablu pentru a vă proteja și a asigura un flux de energie stabil și fiabil în toate aplicațiile dvs.

  Un alt beneficiu important al cablului flexibil MYYM 4X0.75 este rezistența sa excelentă la uzură și deteriorare. Izolația de calitate superioară și materialele durabile utilizate în fabricație asigură o durabilitate sporită în timp. Acest cablu va face față cu succes factorilor de mediu dificili, cum ar fi temperaturile extreme, expunerea la substanțe chimice și impactul mecanic.

  În plus, cablul MYYM 4X0.75 este conceput pentru a oferi o conductivitate electrică excelentă. Firele de cupru de înaltă calitate asigură un transfer eficient al curentului electric, minimizând pierderile și garantând performanțe optime în orice aplicație. Indiferent dacă este utilizat în instalații rezidențiale, comerciale sau industriale, acest cablu vă va oferi rezultate excelente.

  Nu în ultimul rând, cablul flexibil MYYM 4X0.75 de la VLG vine într-o gamă variată de lungimi, oferindu-vă flexibilitatea de a alege cantitatea potrivită pentru proiectul dvs. Acest lucru vă permite să economisiți timp și bani, achiziționând exact cantitatea necesară. Indiferent de dimensiunea proiectului, veți găsi opțiunea potrivită pentru a vă îndeplini nevoile.

  Prețul afișat pentru cablul flexibil MYYM 4X0.75 este pe metru liniar. Însă, vă informăm că acest produs se vinde la multiplu de 100 de metri liniari (ML).

  Cablul flexibil MYYM 4X0.75 este partenerul perfect pentru orice proiect electric. Cu caracteristici precum flexibilitatea, siguranța superioară, rezistența la uzură, conductivitatea excelentă și opțiunile variate de lungime, acest cablu se impune ca un produs de înaltă calitate și performanță.

  Alegeți cablul flexibil MYYM 4X0.75 și beneficiați de o soluție electrică fiabilă și eficientă. Asigurați succesul proiectelor dvs. cu acest cablu excepțional!

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREALB
  MATERIALCUPRU-PVC
  PRODUCATORVLG
  SECTIUNE4X0.75
  SIMBOL CABLUMYYM
  TIP PRODUSCABLU
  Note 2
  98% din clienți îl recomandă
  4,9/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review