Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Cablu Nearmat cupru CYY-F 5X16

  Descopera cablul nearmat CYY-F 5x16 din cupru, o alegere fiabila pentru proiectele tale. Performanta excelenta si durabilitate garantata pentru retelele tale electrice. Pret afisat pe metru. Acest produs se vinde la orice lungime. 2059597000243.
  Informații
  Coduri produs SKU: CA00031 MPN: . EAN: 2059597000243
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: CA00031 MPN: . EAN: 2059597000243
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  57,06 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Îți prezentăm cu mândrie cablul nearmat cu cupru CYY-F 5X16, alegerea perfectă pentru proiectele tale electrice! Indiferent dacă lucrezi la o construcție nouă sau faci reparații, acest cablu de înaltă calitate este conceput pentru a îndeplini toate cerințele tale.

  Caracteristicile unice ale cablului CYY-F 5X16 te vor impresiona cu siguranță. În primul rând, acesta este fabricat din cupru de calitate superioară, care asigură o conductivitate excelentă a curentului electric. Astfel, vei beneficia de o transmitere eficientă a energiei, reducând astfel pierderile de putere și optimizând performanța sistemului tău electric.

  În al doilea rând, cablul CYY-F 5X16 este nearmat, ceea ce înseamnă că este protejat împotriva factorilor externi care ar putea afecta integritatea sa. Indiferent dacă este expus la umiditate, substanțe chimice sau alte agenți nocivi, cablul va rezista și va funcționa în condiții optime. Acest aspect este esențial în proiectele care necesită o rezistență sporită la medii dificile sau fluctuații climatice.

  În plus, cablul CYY-F 5X16 de la VLG vine cu o izolație de înaltă calitate, asigurând o protecție suplimentară împotriva scurtcircuitelor și avarierilor. Acest lucru îți oferă un nivel crescut de siguranță și te ajută să eviți neplăcerile și costurile suplimentare cauzate de defectele cablurilor electrice.

  Un alt aspect important al acestui cablu este flexibilitatea sa, care îți permite să-l instalezi și să-l montezi cu ușurință în diverse aplicații. Indiferent de complexitatea proiectului tău, cablul CYY-F 5X16 îți va oferi flexibilitatea necesară pentru a face față cerințelor tale specifice.

  Nu în ultimul rând, cablul CYY-F 5X16 este conform standardelor și normelor în vigoare, astfel încât poți fi sigur că îndeplinește toate cerințele de siguranță și calitate. Alegând acest cablu, faci o investiție pe termen lung în siguranța și fiabilitatea sistemului tău electric.

  Preţul afişat este per metru, iar avantajul este că acest produs se poate vinde la orice lungime ai nevoie. Astfel, poți comanda exact cât ai nevoie pentru proiectul tău, fără a plăti în plus pentru metrii suplimentari inutili.

  Indiferent dacă ai nevoie de câţiva metri sau de zeci de metri, te asigurăm că preţul va fi calculat în funcţie de cantitatea de cablu pe care o achiziţionezi. Astfel, economiseşti bani şi eviţi risipa.

  De asemenea, dacă ai nevoie de sfaturi sau consultanţă în ceea ce priveşte cantitatea de cablu necesară pentru proiectul tău, echipa noastră de experţi este disponibilă să te ajute. Indiferent de complexitatea proiectului tău, ne asigurăm că vei primi doar cantitatea necesară de cablu, eliminând riscul de a rămâne cu metrii neutilizaţi sau de a fi nevoit să faci comenzi suplimentare.

  Flexibilitatea în alegerea lungimii cablului CYY-F 5X16 îţi oferă oportunitatea de a ajusta şi personaliza proiectul tău electric în funcţie de nevoile tale specifice. Nu mai pierde timp şi bani cu achiziţionarea de cabluri prelungi sau cu ajustări ulterioare. Achiziţionează exact cât ai nevoie, la preţul corect pe metru, şi bucură-te de o soluţie electrică eficientă şi economică.

  Descoperă acum avantajele cablului nearmat cu cupru CYY-F 5X16! Comandă cantitatea exactă de cablu de care ai nevoie pentru proiectul tău, fără a plăti în plus pentru metrii suplimentari. Flexibilitatea şi economia pe care le oferă acest produs îţi permit să ai control total asupra instalaţiei tale electrice.

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOARENEGRU
  MATERIALCUPRU-CAUCIUC
  PRODUCATORVLG
  SECTIUNE5X16
  SIMBOL CABLUCYY-F
  TIP PRODUSCABLU
  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review
  Link-uri rapide