Cauta
Filters
Close

Catalog Cabluri Armate

Pe etbm.ro este disponibila intreaga gama de cabluri armate. Cabluri CYABY-F, ACYABY-F. Produse pe stoc, livrare rapida oriunde in Romania. Pentru comenzi in cantitati mari, nu ezitati sa ne contactati. 

 

Vizualizare:
Sortare:
Afisare: pe pagina

Cablu armat cupru CYABY-F 2X1.5

Cablu armat din cupru CYABY-F 2x1.5. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri armate la preturi foarte mici in cel mai mare magazin online de materiale electrice.

4.56 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 3X1.5

Cablu armat din cupru CYABY-F 3x1.5. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri armate din cupru la preturi foarte mici, in cel mai mare magazin online de materiale electrice.

4.95 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 3X2.5

Cablu armat din cupru CYABY-F 3x2.5. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri armate la preturi foarte mici, in cel mai mare magazin online de materiale electrice.

7.08 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 3X4

Cablu armat din cupru CYABY-F 3x4. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri armate la preturi foarte mici, in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

10.92 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 3X6

Cablu armat din cupru CYABY 3x6. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri armate CYABY la preturi foarte mici, in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

13.91 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 4X1.5

Cablu armat din cupru CYABY-F 4x1.5. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri CYABY la preturi foarte mici, in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

6.78 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 4X10

Cablu armat din cupru CYABY-F 4x10. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri CYABY la preturi foarte mici, in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

30.79 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 4X16

Cablu armat din cupru CYABY-F 4x16. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri armate CYABY la preturi foarte mici, in cel mai mare magzin online de materiale electrice din Romania.

41.90 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 4X2.5

Cablu armat din cupru CYABY-F 4x2.5. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri armate CYABY la preturi foarte mici, in cel mai mare magzin online de materiale electrice din Romania.

8.35 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 4X4

Cablu armat din cupru CYABY-F 4x4. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri armate CYABY la preturi foarte mici in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

14.70 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 4X6

Cablu armat din cupru CYABY-F 4x6. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri armate CYABY la preturi foarte mici in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

17.85 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 5X1.5

Cablu armat din cupru CYABY-F 5x1.5. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri armate CYABY la preturi foarte mici in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

7.87 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 5X10

Cablu armat din cupru CYABY-F 5x10. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri armate CYABY la preturi foarte mici in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

36.76 lei

Cablu Armat cupru CYABY-F 5X16

Cablu armat din cupru CYABY-F 5x16. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri armate CYABY la preturi foarte mici in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

57.35 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 5X4

Cablu armat din cupru CYABY-F 5x4. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri CYABY la preturi foarte mici in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

15.95 lei

Cablu armat cupru CYABY-F 5X6

Cablu armat din cupru CYABY-F 5x6. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri armate CYABY la preturi foarte mici in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

22.34 lei

Cablu Armat aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 2x16

Cablu armat din aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 2x16. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri ACYABY la preturi foarte mici in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

6.70 lei

Cablu Armat aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 2x25

Cablu armat din aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 2x25. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri ACYABY la preturi foarte mici in cel mai mare magzin online de materiale electrice din Romania.

7.53 lei

Cablu Armat aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 3x150+70

Cablu armat din aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 3x150+70. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri ACYABY la preturi foarte mici in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

47.27 lei

Cablu Armat aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 3x240+120

Cablu armat din aluminiu ACYABY-F / AC2XABY 3x240+120. Pret pe metru, acest produs se vinde la orice lungime. Cabluri ACYABY la preturi foarte mici in cel mai mare magazin online de materiale electrice din Romania.

73.61 lei
Subscrie la Newsletter!