Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Conductor flexibil MYF 0.75 negru

  Pret pe metru, acest produs se vinde la rola de 100m.
  Informații
  Coduri produs SKU: CA02052 EAN: 2059597009994
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: CA02052 EAN: 2059597009994
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT

  Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

  Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

  Descriere

  Descoperă conductorul flexibil MYF 0.75 negru, alegerea perfectă pentru nevoile tale de instalare electrică! Cu o gamă largă de caracteristici superioare și un design de încredere, acest conductor flexibil îți oferă siguranță, calitate și versatilitate în același timp.

  Caracteristica principală a conductorului flexibil MYF 0.75 negru este flexibilitatea sa remarcabilă. Datorită structurii sale speciale, acest conductor poate fi ușor îndoit și manipulat, facilitând instalarea în spații restrânse și asigurând o conectare rapidă și eficientă. Fie că îl utilizezi pentru aplicații comerciale sau rezidențiale, conductorul flexibil MYF 0.75 negru se va adapta cu ușurință la cerințele tale.

  În plus, conductorul flexibil MYF 0.75 negru oferă o conductivitate excelentă, ceea ce înseamnă că vei beneficia de o transmitere eficientă a curentului electric. Acest aspect este esențial pentru a evita pierderile de energie și pentru a asigura o funcționare optimă a sistemului tău electric. Indiferent de sarcina electrică pe care o ai, conductorul flexibil MYF 0.75 negru este proiectat să facă față cu brio.

  Un alt avantaj al conductorului flexibil MYF 0.75 negru este rezistența sa la temperaturi ridicate. Indiferent de mediul în care este instalat, acest conductor poate funcționa în condiții extreme, fără să-și piardă caracteristicile esențiale. Astfel, poți avea încredere în performanța conductorului chiar și în cele mai solicitante situații.

  De asemenea, conductorul flexibil MYF 0.75 negru se remarcă prin durabilitatea sa. Fabricat din materiale de înaltă calitate, acest conductor este proiectat pentru a rezista în timp și a face față factorilor de uzură și deteriorare. Astfel, investiția ta în conductorul flexibil MYF 0.75 negru se va dovedi a fi una pe termen lung, asigurându-ți o funcționare fiabilă a instalației tale electrice.

  Prețul pentru conductorul flexibil MYF 0.75 este pe metru. Este important să menționăm că acest produs se comercializează ambalat pe o rolă, cu o lungime standard de 100 de metri. Achiziționând o rolă întreagă, vei beneficia de un preț mai avantajos și vei avea suficient material pentru a-ți finaliza proiectul de instalare electrică fără a fi nevoie să cumperi cantități mai mici.

  Rola de 100 de metri de conductor flexibil MYF 0.75 negru îți oferă flexibilitate și libertate în gestionarea proiectului tău. Indiferent dacă este vorba despre un proiect rezidențial sau comercial, acestă lungime este suficientă pentru a acoperi o gamă variată de aplicații. Vei avea materialul necesar pentru a conecta și alimenta eficient dispozitivele și echipamentele tale electrice.

  În concluzie, conductorul flexibil MYF 0.75 negru este alegerea perfectă pentru proiectele tale de instalare electrică. Beneficiind de flexibilitate excepțională, conductivitate excelentă, rezistență la temperaturi ridicate și durabilitate remarcabilă, acest conductor îți oferă tot ce ai nevoie pentru a realiza o instalație electrică de încredere și sigură. Alege conductorul flexibil MYF 0.75 negru și asigură-ți succesul în proiectele tale!

  Vezi si:

  Cabluri electrice, Cabluri si conductori, Cabluri armate, Cabluri nearmate, Conductori rigizi, Conductori flexibili, VLG

  Note 9
  88% din clienți îl recomandă
  4,4/5
  9note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review