Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Conductor rigid FY 4 albastru

  Exploreaza conductorul rigid FY 4 albastru - o alegere fiabila pentru proiectele tale electrice. Cu caracteristici excelente de izolare si durabilitate, acest conductor albastru asigura o conductie sigura si eficienta a curentului. Potrivit pentru diverse aplicatii rezidentiale si industriale. Pret afisat pe metru liniar, acest produs se vinde la multiplu de 100ML.
  Informații
  Coduri produs SKU: CA02026 EAN: 2059597009710
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: CA02026 EAN: 2059597009710
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  2,80 lei

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  În căutarea unei soluții durabile și eficiente pentru a vă întări rețeaua electrică? Conductorul rigid FY 4 albastru este alegerea perfectă! Acest conductor electric de înaltă calitate îmbină rezistența și siguranța, asigurând o performanță excelentă în diverse aplicații rezidențiale, comerciale și industriale. Hai să explorăm caracteristicile sale unice care îl fac să se evidențieze în lumea conductorilor.

  1. Durabilitate remarcabilă: conductorul rigid FY 4 albastru este fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi cuprul sau aluminiul, care îi conferă o durabilitate excepțională. Această rezistență la factorii de mediu și la deteriorare mecanică asigură o durată lungă de viață și reduce costurile de întreținere.

  2. Siguranță sporită: datorită construcției sale rigide, acest conductor oferă o protecție superioară împotriva deteriorărilor mecanice și a încărcăturilor electrice excesive. Acest lucru asigură un mediu electric sigur și previne riscul de scurtcircuit sau incendiu.

  3. Ușurință în instalare: conductorul rigid FY 4 albastru este conceput pentru a facilita procesul de instalare. Forma sa rigidă permite o manipulare ușoară și o fixare sigură în sistemul de cablare. Astfel, economisiți timp și efort în timpul procesului de instalare.

  4. Identificare ușoară: culoarea sa distinctivă, albastră, facilitează identificarea conductorului într-un sistem electric complex. Aceasta ajută la evitarea confuziei și la simplificarea procesului de întreținere și depanare a rețelei electrice.

  5. Versatilitate și compatibilitate: conductorul rigid FY 4 albastru este proiectat să se integreze perfect în diferite aplicații. Indiferent dacă este vorba despre instalații rezidențiale, comerciale sau industriale, acest conductor poate face față cu succes cerințelor tale specifice.

  Preţul afişat pentru conductorul rigid FY 4 albastru este pe metru liniar, iar acest produs este vândut la multiplu de 100ml. Aceasta înseamnă că veți achiziționa o cantitate minimă de 100 de metri liniari din acest conductor electric de înaltă calitate.

  Pentru a obține informații detaliate despre prețurile și disponibilitatea conductorului rigid FY 4 albastru, vă invităm să luați legătura cu echipa noastră. Suntem aici pentru a vă oferi asistență și a vă răspunde la toate întrebările referitoare la acest produs de înaltă calitate.

  Alegeți conductorul rigid FY 4 albastru de la VLG pentru a beneficia de o soluție de calitate superioară, durabilă și sigură pentru rețeaua dvs. electrică. Simplificați procesul de instalare și întreținere, asigurând totodată o performanță excelentă și o siguranță sporită. Investiția în acest conductor de încredere va aduce beneficii pe termen lung, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere al siguranței.

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREALBASTRU
  MATERIALCUPRU-PVC
  PRODUCATORVLG
  SECTIUNE4
  SIMBOL CABLUFY
  TIP PRODUSCABLU
  Note 2
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review