Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Conductor rigid FY 6 maro

  Descopera conductorul rigid FY 6 in eleganta sa nuanta de maro. Ideal pentru proiectele tale electrice, acest conductor asigura siguranta si fiabilitate. Cumpara acum pentru o conexiune stabila si durabila. Pret afisat pe metru liniar, acest produs se vinde la multiplu de 100ML.
  Informații
  Coduri produs SKU: CA02030 EAN: 2059597009901
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: CA02030 EAN: 2059597009901
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  3,90 lei

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Descopriţi conductorul rigid FY 6 maro - soluția perfectă pentru nevoile dvs. de alimentare electrică. Dacă sunteți în căutarea unui conductor de înaltă calitate, durabil și eficient, atunci acest produs este alegerea ideală pentru dumneavoastră.

  Conductorul rigid FY 6 maro este fabricat cu cele mai ridicate standarde de calitate, asigurându-vă că veți beneficia de performanță superioară și siguranță optimă. Cu o construcție solidă și robustă, acest conductor este capabil să reziste la solicitări intense, oferindu-vă un flux continuu de curent electric.

  Una dintre caracteristicile remarcabile ale conductorului rigid FY 6 maro este izolația sa durabilă. Aceasta asigură protecție împotriva factorilor externi dăunători, cum ar fi umiditatea, praful și substanțele chimice. Indiferent de mediul în care este instalat, conductorul se va menține într-o formă excelentă pe termen lung, garantând astfel o funcționare sigură și fiabilă.

  Flexibilitatea este o altă trăsătură unică a acestui conductor rigid. Deși poate părea paradoxal, conductorul rigid FY 6 maro oferă o flexibilitate remarcabilă, ceea ce îl face ușor de instalat și adaptat în diverse aplicații. Această caracteristică vă oferă libertatea de a-l utiliza în proiecte complexe, fără a compromite calitatea și performanța.

  Eficiența energetică este o preocupare importantă în ziua de azi, iar conductorul rigid FY 6 maro este proiectat să vă ajute să economisiți energie electrică. Datorită proprietăților sale excelente de conductivitate, acest conductor minimizează pierderile de energie, asigurând astfel o distribuție eficientă și uniformă a curentului electric în întregul sistem.

  În cele din urmă, nu putem ignora aspectul estetic. Conductorul rigid FY 6 maro de la VLG are o finisare elegantă și profesionistă, care se va integra armonios în orice mediu. Indiferent dacă este vorba de o instalație comercială sau rezidențială, acest conductor va oferi un aspect impecabil și va completa perfect designul interior sau exterior al proiectului dvs.

  Prețul afișat pentru conductorul rigid FY 6 maro este pe metru liniar. Acest produs este disponibil pentru achiziționare la multiplu de 100 de metri liniari. Deoarece ne dorim să vă oferim flexibilitate și să satisfacem cerințele proiectelor dvs., puteți selecta cantitatea exactă de conductor de care aveți nevoie, în multiplu de 100 de metri liniari.

  În momentul în care efectuați comanda, vă rugăm să specificați numărul exact de metri liniari necesari, în multiplu de 100.

  Echipa noastră de suport clienți este disponibilă pentru a vă oferi mai multe informații despre prețurile și modalitățile de comandă ale conductorului rigid FY 6 maro. Nu ezitați să ne contactați pentru a primi asistență personalizată în finalizarea comenzii pentru proiectul dvs.

  Așadar, dacă sunteți în căutarea unui conductor rigid de înaltă calitate, durabil și eficient, conductorul rigid FY 6 maro este alegerea ideală pentru dvs. Cu izolație durabilă, flexibilitate remarcabilă, eficiență energetică și un aspect elegant, acest produs vă va satisface toate nevoile. Nu ezitați să achiziționați acum conductorul și să experimentați performanța și calitatea superioară pe care o oferă!

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOAREMARO
  MATERIALCUPRU-PVC
  PRODUCATORVLG
  SECTIUNE6
  SIMBOL CABLUFY
  TIP PRODUSCABLU
  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review