Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Conductor rigid FY 6 negru

  Descopera conductorul rigid FY 6 negru, o solutie robusta si fiabila pentru proiectele tale electrice. Perfect pentru diverse aplicatii, acest conductor aduce siguranta si eficienta. Pret afisat pe metru liniar, acest produs se vinde la multiplu de 100ML.
  Informații
  Coduri produs SKU: CA02029 EAN: 2059597009895
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: CA02029 EAN: 2059597009895
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  3,90 lei

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Căutați un conductor rigid de înaltă calitate pentru a vă îmbunătăți proiectele electrice? Prezentăm cu mândrie conductorul rigid FY 6 negru - alegerea perfectă pentru a satisface nevoile dvs. de conectivitate electrică. Indiferent că sunteți un profesionist experimentat sau un pasionat în domeniul electric, acest conductor este proiectat să ofere performanță și fiabilitate superioare. Vă invităm să explorați caracteristicile sale unice și să descoperiți de ce conductorul FY 6 negru este alegerea ideală pentru dumneavoastră.

  1. Conductivitate excelentă:
  Conductorul rigid FY 6 negru este fabricat din materiale de înaltă calitate, ceea ce îi conferă o conductivitate excelentă. Indiferent de aplicația dumneavoastră, acest conductor asigură un flux constant și sigur al curentului electric, minimizând pierderile și îmbunătățind eficiența generală a sistemului.

  2. Durabilitate remarcabilă:
  Un alt aspect remarcabil al conductorului rigid FY 6 negru este durabilitatea sa. Fiind conceput pentru a rezista la solicitări și condiții de utilizare riguroase, acest conductor este rezistent la impact, abraziune și umiditate. Astfel, vă puteți baza pe el în orice mediu de lucru, fiind sigur că va rezista și va funcționa în mod optim pe termen lung.

  3. Ușor de instalat:
  Conductorul FY 6 negru este conceput pentru a vă oferi o experiență de instalare rapidă și ușoară. Datorită designului său ergonomic și flexibil, acest conductor poate fi manipulat și instalat cu ușurință, economisindu-vă timp și efort. De asemenea, este compatibil cu majoritatea echipamentelor și accesoriilor de conectare, făcând din el o soluție convenabilă pentru orice proiect electric.

  4. Siguranță garantată:
  Siguranța este o prioritate în domeniul electric, iar conductorul rigid FY 6 negru este proiectat cu acest aspect în minte. Respectând cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, acest conductor oferă izolație excelentă, minimizând riscul de scurtcircuit sau alte probleme legate de conectivitate. Puteți avea încredere că proiectele dumneavoastră vor fi realizate în siguranță și conform normelor în vigoare.

  5. Versatilitate în aplicații:
  Conductorul FY 6 negru este extrem de versatil și poate fi utilizat într-o varietate de aplicații electrice. Fie că este vorba despre instalații industriale, rezidențiale sau comerciale, acest conductor se adaptează cu ușurință și furnizează performanțe constante și fiabile. Indiferent de complexitatea proiectului dumneavoastră, conductorul FY 6 negru va fi un partener de încredere.

  Prețul afișat pentru conductorul rigid FY 6 VLG este per metru liniar, însă este important de menționat că acest produs se vinde la multiplu de 100 de metri liniari (ML). Astfel, atunci când efectuați o comandă, va trebui să achiziționați un număr întreg de multipli de 100ML. 

  Pentru a obține cantitatea dorită, trebuie să specificați numărul de multipli de 100ML pe care doriți să îl achiziționați atunci când plasați comanda. De exemplu, dacă doriți să cumpărați 300 de metri liniari de conductor rigid FY 6 negru, va trebui să selectați opțiunea de - 3 - în cantitatea de comandă.

  Rețineți că prețul final va fi calculat în funcție de numărul de multipli de 100ML pe care îl achiziționați. Asigurați-vă că verificați și specificați corect cantitatea dorită pentru a evita confuziile sau întârzierile în procesul de comandă. Echipa noastră este disponibilă să vă ofere orice informații suplimentare sau asistență în procesul de achiziție. Investiți în calitate și performanță cu conductorul rigid FY 6 negru!

  Conductorul rigid FY 6 negru este alegerea ideală pentru profesioniștii și pasionații în domeniul electric. Cu o conductivitate excelentă, durabilitate remarcabilă, ușurință în instalare, siguranță garantată și versatilitate în aplicații, acest conductor se ridică la cele mai înalte standarde și vă ajută să realizați proiecte de succes. Alegeți conductorul FY 6 negru și experimentați o conectivitate electrică superioară!

  * Echipa ETBM depune toate eforturile pentru acuratețea informațiilor din descrierea produsului, imagini sau specificații tehnice. Vă rugăm să țineți cont că imaginile sunt cu titlu de prezentare iar descrierile produselor pot conține informații inexacte. În alegerea dvs țineți cont de specificațiile tehnice.

  Specificații Tehnice
  CULOARENEGRU
  MATERIALCUPRU-PVC
  PRODUCATORVLG
  SECTIUNE6
  SIMBOL CABLUFY
  TIP PRODUSCABLU
  Note 2
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review