Căutare
Catalog
    Meniu Close

    Contact fereastra Eaton XComfort montare incastrata CSEZ-01/07

    Producător: Eaton
    Contact fereastra marca Eaton XComfort, alb, din termoplastic si dimensiuni 50x10mm. Alege inteligent, comanda Eaton XComfort de pe etbm.ro.
    Selectam zilnic produse apreciate de clienti, ce au pret redus si care pot fi expediate imediat. PRICE BUSTERS
    Coduri produs SKU: MO06105 MPN: 104923 EAN: 4015081047307
    Livrare gratuită (+250 lei)
    Retur Gratuit
    Garanție inclusa
    Oferte și soluții
    Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 43,11 lei
    43,20 lei
    i h

    La comandă - Stoc Furnizor
    Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
    Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
    Unitate de masura: bucata
    Preț afișat per unitate masura.
    Include TVA.
    Recomandări pentru tine
    Specificații Tehnice
    CULOARE ALB
    GAMA XCOMFORT
    GRAD PROTECTIE IP20
    INALTIME 10MM
    LATIME 50 MM
    MATERIAL TERMOPLASTIC

    Arată specificațiile produsului

    Despre Eaton

    Eaton este o companie care produce automatizari industriale inteligente de cea mai inalta calitate, fondata in Statele Unite cu peste 90000 de angajati si care-si comercializeaza produsele in peste 175 de tari. Eaton este unul dintre cei mai mari producatori de materiale electrice, solutii de iluminat si de management al energiei.

    Eaton militeaza pentru rezolvarea eficienta a celor mai mari provocari de gestionare a energiei prin produsele si serviciile lor din industria electrica, aerospatiala, hidraulica si pentru vehicule. Compania se dedica excelentei in materie de furnizare de produse inovatoare in industrii din intreaga lume.

    Viziunea Eaton consta in imbunatatirea calitatii vietii si a mediului inconjurator prin inovarea tehnologiei. Promisiunea lor tine de a rezolva probleme legate de siguranta, fiabilitate, eficienta si sustenabilitate intr-un mod ce aduce beneficii angajatilor, clientilor si comunitatii.

    Gamele de produse din sectorul electric realizate de Eaton includ intrerupatoare de circuit, sisteme UPS, unitati de distributie a energiei, panouri, comenzi pentru motoare, contoare, senzori, relee si inventoare.

    La nivel rezidential, produsele Eaton furnizeaza tehnologii prin care poti sa iti tranformi telefonul intr-o telecomanda de control pentru intreaga casa. Cu ajutorul asistentilor virtuali poti controla termostatul, usile garajului, incuietorile si sistemul de securitate. Expertii Eaton invata profesionistii si proprietarii de case cum sa integreze automatizarile oferite de ei in mod eficient si optim.

    Catalogul de iluminat Eaton (dimmerele, temporizatoarele si corpurile de iluminat) sunt concepute pentru a controla consumul de energie adecvat.

    Eaton se ghideaza in operare dupa etica, angajamentul fata de mediu si durabilitate pentru a isi ajuta clientii sa gestioneze energia in mod optim.

    Compania isi doreste cresterea globala sustenabila a electrificarii si digitalizarii si accelerarea spre tranzitia catre energie regenelabila, cat si rezolvarea problemelor de manageriere a energiei la nivel mondial.

    Eaton isi mentine pozitia longeviva de lider de piata datorita ideilor si solutiilor inovatoare, experientei, catalogului vast de produse si a operarii sustenabile.

    Pe etbm.ro poti gasi gama larga de produse electrice Eaton, de control industrial, actionari, automatizari si senzori. Cu aceste produse calitative, Eaton indeplineste standardele privind ciclurile mai scurte de viata ale produselor si costurile ridicate ale energiei cu o gama completa de produse de automatizare si control.

    Alege orice ai nevoie pentru automatizarea locuintei tale din catalogul Eaton: Sigurante automate, intrerupatoare automate, sisteme de casa intelgineta, protectie pentru motor, tablouri electrice si de siguranta, contactoare si elemente de fixare si multe altele.

    Arată descrierea produsului