Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Corp LED stradal Starke Venus 50W 4000k 6000lm IP66 IK10 ST00621

  Corp LED stradal Starke, gama Venus, putere 50W, lumina neutra 4000k, flux luminos 6000lm si culoare gri. Garantie 3 ani. Grad de protectie IP66 si rezistenta mecanica IK10.
  Informații
  F
  Coduri produs SKU: ST00621 MPN: SLR06MI 24-50W EAN: 5944035102092
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  F
  Coduri produs SKU: ST00621 MPN: SLR06MI 24-50W EAN: 5944035102092
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT

  Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

  Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

  Descriere

  Descoperă corpul LED stradal Starke Venus 50W, o alegere impresionantă pentru iluminatul străzilor tale! Cu o lumină neutră de 4000k și un flux luminos puternic de 6000lm, acest corp LED creează o atmosferă strălucitoare și plăcută, îmbunătățind vizibilitatea și siguranța în zonele publice și rezidențiale. Indiferent dacă este utilizat în parcări, străzi, alei sau zone industriale, Corpul LED Starke Venus 50W oferă un iluminat uniform și consistent, cu un consum redus de energie.

  Protecția este esențială într-un corp LED stradal, iar Starke Venus 50W stă mândru cu clasificarea sa IP66. Aceasta înseamnă că este complet rezistent la praf și rezistent la stropirea apei din orice direcție. Astfel, acest corp LED își va menține performanțele chiar și în cele mai solicitante condiții meteorologice, fără să compromită luminozitatea sa puternică.

  Durabilitatea este un alt punct forte al acestui produs. Corpul LED Starke Venus 50W a fost proiectat pentru a rezista în medii dure, iar rezistența sa mecanică impresionantă, cotată la nivelul IK10, îl protejează împotriva impactului și a actelor de vandalism. Poți fi liniștit, știind că acest corp LED va rămâne intact și funcțional chiar și în cele mai agitate medii urbane.

  Un aspect esențial în iluminatul stradal este eficiența energetică. Corpul LED Starke Venus 50W se evidențiază prin consumul său redus de energie, permițându-ți să economisești considerabil la facturile de electricitate fără a compromite calitatea iluminatului. Fiind un corp LED de înaltă performanță, te vei bucura de o iluminare puternică și clară, economisind în același timp resurse prețioase.

  Instalarea și întreținerea sunt ușoare ca un joc de copii. Corpul LED Starke Venus 50W vine cu instrucțiuni clare de montaj, iar designul său ergonomic facilitează procesul de instalare. De asemenea, durata de viață extrem de lungă a acestui produs reduce nevoia de înlocuire frecventă, diminuând și mai mult efortul și costurile tale.

  În concluzie, corpul LED stradal Starke Venus 50W reprezintă alegerea ideală pentru iluminarea străzilor și zonelor publice. Cu o lumină neutră de 4000k și un flux luminos de 6000lm, acest corp LED oferă o iluminare puternică și clară, sporind siguranța și confortul. Clasificarea IP66 îi conferă protecție excelentă împotriva factorilor externi, iar rezistența mecanică IK10 asigură durabilitatea și integritatea sa.

  Fiind extrem de eficient din punct de vedere energetic, corpul LED Starke Venus 50W te ajută să economisești energie și bani. Alege acum calitatea și performanța garantată de Starke Venus 50W pentru iluminatul străzilor tale!

  Vezi si:

  Corpuri de Iluminat, Corpuri de iluminat Stradal Public, Corpuri de iluminat arhitectural, Starke

  Note 1
  96% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review