Căutare
0728 148 484 [email protected] L-V 8–17
Catalog
    Meniu Close

    Cum Comand?

    Bun venit pe etbm.ro

    Modalitatile de comanda pe magazinul nostru online sunt cele standard comertului online din Romania. Astfel, veti putea comanda produsele favorite in urmatoarele modalitati:

    - online, prin plasarea comenzii pe etbm.ro, adica in cel mai simplu si rapid mod, trebuind doar sa alegeti produsele si sa plasati comanda;

    - telefonic, daca va regasiti in dificultate si nu stiti ce sa alegeti, consultantii nostri urmand a va ajuta in cel mai scurt timp posibil, atat pentru a alege produsele cat si pentru a plasa comanda;

     

    Pentru ca spre deosebire de alte magazine online, etbm.ro vinde atat in sistem B2C (clienti persoana fizica si/sau juridica fara contract cu semnat cu Tobimar/etbm.ro) cat si B2B (clienti persoane juridice ce au semnat contract cu Tobimar/etbm.ro):

    - Clientii B2C pot comanda pe etbm.ro la fel ca pe orice alt magazin online, cu sau fara cont de utilizator inregistrat (evident, pentru a avea acces la toate promotiile si reducerile, sugestia noastra este ca toti clientii sa aiba cont de utilizator inregistrat);

    - Clientii B2B pot comanda doar cu cont de utilizator inregistrat iar contul trebuie sa fie realizat pe persoana juridica. Procedura fiind foarte simpla, Inregistrati contul pe persoana juridica, apoi logat in cont fiind, aplicati comanda dorita. 

    * Daca sunteti deja client Tobimar, pe nivel B2B, puteti deveni implicit client al etbm.ro, fiind necesar doar sa ne mentionati acest lucru iar noi ne vom ocupa de restul procedurilor de inregistrare pe site;

    *Daca doriti sa deveniti client B2B al Tobimar/etbm.ro iar procedurile online vi se par greoaie, va rugam sa ne contactati pentru a stabili detaliile cu unul din agentii nostri.

    Pentru orice nelamurire ori dificultate, nu ezitati sa ne contactati. Va vom raspunde cat mai rapid posibil. 

    Comanda online surse si corpuri de iluminat, aparataj, conectica, materiale pentru instalatii, accesorii electrice si multe altele din unul dintre cele mai mari cataloage online de produse de profil.

    Iti oferim servicii de cea mai inalta calitate, consultanta de specialitate, produse de pe stoc, livrare foarte rapida (si gratuita la comenzi 250+ lei). In plus pentru clientii fideli, oferim in perrmanenta reduceri personalizate.