Căutare
0728 148 484 [email protected] L-V 8–17
Catalog
  Meniu Close

  Despre noi

  Bine ai venit

   

  etbm.ro este un magazin online ce comercializeaza surse si corpuri de iluminat, aparataj, conectica, materiale pentru instalatii, accesorii electrice si multe alte tipuri de produse de profil.

  Unul dintre cele mai mari cataloage online de produse de profil, cu peste 100000 de repere, cu majoritatea produselor existente fiind in permanenta pe stoc, putine fiind exceptiile cand unele produse pot fi achizitionate doar cu precomanda.

  etbm.ro isi desfasoara activitatea atat in sistem B2C, comercializarea de produse catre clienti persoane fizice (sau clienti ocazionali), cat si B2B, comercializarea de produse catre clienti persoane juridice (clienti cu contract).

  Parte a companiei Tobimar, producatorul si detinatorul marcilor Starke, Albach si unic distribuitor Ovivo si cu o activitate de peste 18 ani, etbm.ro completeaza portofoliul Tobimar extinzand astfel activitatea companiei si in mediul comertului online.

  Viziunea Tobimar de a fi un partener de incredere care sa ofere solutii, servicii si produse adaptate la cerintele si nevoile clientilor, o viziune respectata de altfel din 1998, anul infiintarii Tobimar, a fost extinsa si pe modul de lucru al etbm.ro.

  Gama foarte mare de produse precum si diversitatea si varietatea acestora, combinat cu experienta si calitatea serviciilor oferite de Tobimar, plaseaza etbm.ro intr-unul din liderii pietei online de surse si corpuri de iluminat, aparataj, conectica, materiale pentru instalatii si accesorii industriale, de uz casnic, industrial, birouri sau public.

  Prin prisma apartenentei la Tobimar, etbm.ro este unul dintre putinele magazine online de electrice din Romania ce are parteneriate cu peste 40 de brand-uri de renume mondial din care enumeram Philips, Gewiss, ABB, OBO Bettermann, Schrack, Scame, Eglo, Klausen, Rabalux, Narva, Eaton, Osram, Romcab iar pe restul va lasam sa-i descoperiti in catalogul nostru online.

  Tobimar, unul dintre cei mai mari jucatori de piata produselor electrice din Romania este si unul dintre principalii importatori de astfel de produse, acoperind la nivel de parteneriate de distributie intreaga Romanie, avand colaborari cu cele mai mari retele de Retail precum Carrefour, Auchan, Kaufland, Hornbach, Ambient, Cora, Selgros, Billa

  Tobimar SRL

  Parc industrial Drambar, Calea Alba Iulia, nr. 10 Comuna Ciugud, Jud. Alba. Cod postal 517241

  • CUI: RO 11319570
   Numar de inregistrare: J01/542/1998
   Cont IBAN: RO36 INGB 0026 0000 4140 8911
   ING BANK Romania
   Cont Trezorerie: RO41 TREZ 0025 069X XX00 1187
   Trezoreria Alba Iulia
  • Punct de lucru Bucuresti (B2B)
   Soseaua Alexandriei, nr. 193, Bucuresti
  • Punct de lucru Oradea (B2B)
   Strada Eforiei, nr. 3-5, Oradea, Jud. Bihor

  Electrice pentru casa ta, pentru afacerea ta, pentru confortul tau

  Acesta este motto-ul etbm.ro, un motto definitoriu pentru activitatea magazinului online, etbm.ro adresandu-se deopotriva clientilor B2C si B2B, avand ca tinta precisa facilitarea accesului clientilor la produse de inalta calitate tehnologica.