Căutare
Catalog
  Meniu Close

  Dulap metalic 600X600X210 cu contrapanou, Schrack

  Producător: SCHRACK
  Dulap metalic cu contrapanou predispus pentru montarea de automatizari electrice. Dimensiuni 600x600x210 mm. Carcasa rezistenta la impact si stres mecanic.
  Selectam zilnic produse apreciate de clienti, ce au pret redus si care pot fi expediate imediat. PRICE BUSTERS
  Black Friday 2022
  Coduri produs SKU: SK00406 MPN: WST6060210 EAN: 9004840374544
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții

  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 1.157,24 lei
  753,08 lei
  Economisești 404,17 lei
  i h

  Au mai ramas doar 1 in stoc
  Transport gratuit
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Specificații Tehnice
  System unit
  PRODUCATORSCHRACK
  TIP MONTAJAPARENT

  Arată specificațiile produsului

  Despre Schrack

  Schrack este o companie austriaca lider de marca specializata in echipamente electrice si de energie, sisteme de date si retea, solutii de iluminat pentru industrie, precum si sectorul casnic.

  Schrack AG a fost fondata in Austria, in anul 1920 si a activat predominant in dezvoltarea, productia si distributia de sisteme telefonice, aparate radio, aparate de protectie si sisteme de alarma anti-incendiu. De-a lungul anilor, Schrack s-a impus pe piata ca o societate din domeniul tehnologic care a reusit sa imbine solutiile-sistem cu numele unei marci puternice.

  Activitatea Schrack se concentreaza pe produse si solutii inovatoare pentru optimizarea energetica, siguranta industriala si a cladirilor, transferul de date, si confortul casnic.

  Schrack isi propune sa foloseasca resursele cat mai eficient posibil pentru a evita repercursiunile asupra mediului inconjurator. Prin produsele inovatoare pe care le produc, Schrack contribuie la reducerea poluarii cu CO2 si au grija sa depaseasca cerintele legale cu privire la standardele de sustenabilitate.

  Viziunea Schrack consta in a se mentine lider de piata pe pietele pe care activeaza, concurand pentru a fi cel mai bun si de incredere partener pentru clienti.

  Serviciile pentru clienti oferite de Schrack si dezvoltarea continua a produselor lor sunt o prioritate in cultura lor corporativa: se mandresc cu produse de inalta calitate si consiliere atenta pentru clienti in birourile si magazinele lor, cat si prin aplicatiile online. Considera ca fiecare client reprezinta un partener cu care desfasoara relatii reciproc avantajoase. Indiferent de marimea afacerii lor, toti clientii sunt tratati in mod egal, cu aceeasi atentie deosebita.

  Schrack ofera solutii tehnice si de afaceri excelente, servicii rapide si atentie personala fiecarui client, datorita analizarii indeaproape a satisfactiei si nevoilor clientilor. Schrack isi defineste obiectivele in procese si proceduri atent revizuite, evalutate si imbunatatite continuu.

  In domeniul energiei, Schrack ofera energie concentrata, distributie optima dar si masurile de siguranta adecvate pentru a asigura comfort in cladiri rezidentiale, birouri, spatii comerciale, scoli sau cladiri industriale.

  De zeci de ani, Schrack Technik s-a remarcat in gama de tehnologie de joasa tensiune ca un partener competent in tehnologia energiei electrice, echipamente industriale, panouri de control, instalatii, iluminat de siguranta, retele de date, solutii de iluminat si fotovoltaice.

  Gasesti informatii cuprinzatoare despre produsele disponibile marca Schrack prin consultatii si pe etbm.ro.

  ***

  Descopera si mai multe produse pe ETBM. Iti punem la dispozitie un intreg spectru de produse si materiale electrice, corpuri si surse de iluminat, cabluri electrice, aparataj si aparatura de protectie, tablouri electrice, sisteme de distributie electrica, conectica si accesorii electrice, prize si intrerupatoare atat clasice cat si modulare si aparente/aplicate. 

  Suntem parteneri cu cei mai importanti producatori de electrice si iluminat.

  Arată descrierea produsului
  Link-uri rapide
  Detalii