Cauta
Filters
Close
Vizualizare:
Sortare:
Afisare: pe pagina

Intrerupator cap cruce Starke, ingropat, alb, ST00219

Intrerupator cap cruce marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

19.22 lei 12.34 lei

Intrerupator cap scara Starke, ingropat, alb, ST00129

Intrerupator cap scara marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

9.77 lei 6.30 lei

Intrerupator dublu Starke, ingropat, alb, ST00130

Intrerupator dublu marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

9.36 lei 6.03 lei

Intrerupator dublu Starke, ingropat, alb, ST00132

Intrerupator dublu marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba, predispus pentru LED. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

12.60 lei 8.10 lei

Intrerupator simplu Starke, ingropat, alb, ST00131

Intrerupator simplu marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

7.72 lei 4.99 lei

Intrerupator simplu Starke, ingropat, alb, ST00133

Intrerupator simplu marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

10.40 lei 6.70 lei

Intrerupator sonerie Starke, ingropat, alb, ST00134

Intrerupator sonerie marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

9.07 lei 5.84 lei

Priza date Starke, ingropat, alb, ST00137

Priza date marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

21.11 lei 13.55 lei

Priza dubla Starke cu impamantare, cu protectie copii, ingropat, alb, ST00138

Priza dubla cu impamantare marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

13.45 lei 8.65 lei

Priza dubla Starke cu protectie copii, fara impamantare, ingropat, alb, ST00139

Priza dubla marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

13.34 lei 8.58 lei

Priza simpla Starke cu impamantare, cu protectie copii, ingropat, alb, ST00135

Priza simpla cu impamantare marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

9.09 lei 5.85 lei

Priza simpla Starke cu protectie copii, fara impamantare, ingropat, alb, ST00136

Priza simpla fara impamantare marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

8.90 lei 5.74 lei

Priza telefon Starke, ingropat, alb, ST00140

Priza telefon marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

7.76 lei 5.01 lei

Priza TV Starke, ingropat, alb, ST00141

Priza tv marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

9.77 lei 6.30 lei

Rama Starke, 2 module orizontala, alb, ST00142

Rama 2 posturi marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

3.70 lei 2.37 lei

Rama Starke, 3 module orizontala, alb, ST00143

Rama 3 posturi marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

4.89 lei 3.13 lei

Rama Starke, 4 module orizontala, alb, ST00144

Rama 4 posturi marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

6.23 lei 3.99 lei

Rama Starke, 5 module orizontala, alb, ST00145

Rama 5 module marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

8.00 lei 5.12 lei

Variator Starke, ingropat, alb, ST00146

Variator ingropat marca STARKE, gama Starke ST, tip clasic, culoare alba. Comanda online de pe etbm.ro prize, intrerupatoare si accesorii electrice la cele mai mici preturi, din cel mai mare catalog online de produse de profil. Iti oferim produse de pe stoc cu livrare rapida oriunde in Romania.

30.32 lei 19.44 lei
Subscrie la Newsletter!