Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Garantie

  sediu etbm.ro

  Garantii etbm.ro

  Bunurile comercializate de catre  etbm.ro (ETBM), in functie de tipologia lor, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Termenul de Garantie pentru persoanele fizice este de 2 ani de zile iar pentru persoanele juridice este de 1 an de zile. Acest termen poate fi extins in functie de produs si/sau producator.

  Bunurile sunt noi in ambalajele originale si provin din surse autorizate si anume de la fiecare producator in parte.

  In cazul bunurilor vandute si livrate de etbm.ro (ETBM), certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre S.C. Tobimar S.R.L, compania detinatoare a etbm.ro (ETBM).

   

  Produse cu certificat de garantie emis de producator

  Pentru o parte dintre produsele vandute de etbm.ro vei primi certificat de garantie emis de producator sau distribuitor in format tiparit. Il gasesti in cutia produsului sau lipit pe exteriorul cutiei.

  Pastreaza certificatul ca sa poti beneficia de garantie, daca va fi nevoie.

  Pentru produsele care nu vin insotite de un Certificat de Garantie, Conditiile de Garantie vin acordate pe baza facturii primite la livrarea comenzii. In situatiile nedorite in care factura lipseste din colet, va rugam sa o solicitati pe email la [email protected]. O copie digitala a facturii este salvata automat in sistemul nostru la emiterea acesteia.

  Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia sau inlocuirea iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului/distribuitorului, in centrele specificate in certificat.

  Trebuie doar sa semnalezi produsul defectat catre ETBM sau la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat, care va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei si va demara procedurile necesare.

  Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

  Certificatul de Garantie pentru produse cu certificat de garantie emis de Tobimar S.R.L. poate fi vizualizat si descarcat de aici.

   

  Important de retinut

  Te rugam sa citesti si Politica de Retur pentru produse. Aceasta se aplica pentru comenzile cu o vechime nu mai mare de 14 zile calendaristice si in care clientul are dreptul de a renunta la comanda fara nici un motiv anume si fara a exista penalitati. 

  Politica de Garantie extinde, conform legislatiei in vigoare, drepturile clientului in relatia cu etbm.ro (ETBM) si implicit Tobimar S.R.L. Desigur, in conditiile de Garantie specificate mai sus.