Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Ignitere

  Descoperiți lumea electricelor cu ETBM, lumina ce înnobilează tehnologia și designul care transformă casele în adevărate sanctuare tehnologice. Bine ați venit în categoria noastră dedicată igniterelor, inima pulsantă a oricărei instalații electrice performante.

  La ETBM, suntem mândri să oferim o gamă vastă de ignitere, componente esențiale pentru instalarea și întreținerea sistemelor de iluminat. Igniterele noastre sunt alese cu grijă pentru a asigura eficiență maximă și siguranță neîntrecută. Fie că aveți nevoie de un ignitor pentru un proiect de iluminat comercial sau pentru confortul căminului dumneavoastră, etbm.ro este locul unde calitatea întâlnește inovația.

  Pe lângă ignitere, portofoliul nostru extins include balaste optimizate pentru economie de energie, startere care asigură pornirea impecabilă a becurilor fluorescente, și o varietate de accesorii audio-video pentru o experiență multimedia completă. Nu uităm nici de ștechere și cuple robuste, jgheab metalic durabil și senzori de mișcare care aduc inteligența artificială la nivelul iluminatului dumneavoastră.

  Când vorbim de expertiza în electricitate, etbm.ro excelează. Fiecare produs din cele peste 13,500 de articole este selecționat pentru fiabilitatea sa. Avem soluții pentru orice provocare: de la iluminatul inteligent care se adaptează nevoilor dumneavoastră până la stații de încărcare auto electrice, care promit un viitor mai verde.

  Nu este de mirare că etbm.ro este un nume de frunte în piața online de electrice, iluminat și smart home din România și Estul Europei. Experiența noastră vastă ne permite să oferim nu doar produse, ci soluții și sfaturi practice care să vă ajute să utilizați aceste produse la potențialul maxim. De exemplu, un igniter de calitate poate prelungi durata de viață a sistemului de iluminat și poate reduce costurile de întreținere.

  Iluminatul este o artă și o știință, iar noi suntem maeștri în ambele. Lasă-ne să îți iluminăm lumea - literalmente și figurativ - și să te ajutăm să faci alegeri înțelepte pentru casa ta inteligentă. Cu ETBM, calitatea nu este doar o promisiune, ci o certitudine.

  Vă invităm să explorați oferta noastră și să descoperiți cum pot igniterele noastre să vă transforme locuința sau afacerea într-un mediu mai eficient, mai sigur și mai plăcut. Cu ETBM, fiecare clic pe produs este un pas către viitorul iluminatului și al tehnologiei electrice. Alegeți expertiza, alegeți inovația, alegeți ETBM pentru toate nevoile dumneavoastră electrice și de iluminat.

  Igniter Philips SKD 578-S 220-240V 50 60Hz

  Igniter Philips SKD 578-S 220-240V 50 60Hz


  PS02354
  Igniter marca Philips SKD 578-S, tensiune alimentare 220-240V, frecventa 50-60Hz. Alege inteligent, comanda accesorii electrice de pe etbm.ro.

  92,22 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Igniter Philips SI 52 220-240V 50-60Hz

  Igniter Philips SI 52 220-240V 50-60Hz


  PS02167
  Igniter Philips SI 52 220-240V 50-60Hz

  46,28 lei
  In stoc
  Filtre Close

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play