Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Kituri Fotovoltaice

  Bun venit în viitorul sustenabil al energiei cu kiturile fotovoltaice de la ETBM - locul unde inovația în domeniul electricelor se întâlnește cu dorința de independență energetică. Fie că dorești să reduci factura de electricitate sau să aduci o contribuție semnificativă la un mediu mai curat, kiturile noastre fotovoltaice sunt soluția perfectă pentru nevoile tale.

  Un kit fotovoltaic de la ETBM este mai mult decât o simplă achiziție; este o investiție într-un viitor unde energia solară este maximizată prin tehnologia de vârf. Fiecare kit include un invertor Huawei eficient și panouri fotovoltaice de înaltă performanță, plus toate accesoriile necesare pentru o montare simplă și rapidă.

  La ETBM, ne mândrim cu expertiza noastră în domeniul electricelor, oferind nu doar produse, ci și cunoștințe valoroase. Te vom ghida în alegerea kitului fotovoltaic ideal pentru casa sau afacerea ta, asigurându-te că investiția ta va avea un impact pozitiv atât pe termen scurt, cât și în anii care urmează.

  Explorând portofoliul nostru extensiv, vei găsi kituri fotovoltaice gândite pentru fiecare tip de consumator. De la soluții compacte pentru locuințe mici, la sisteme robuste pentru companii, ETBM este dedicat să aducă eficiența energiei solare la tine acasă sau la locul de muncă.

  Nu te lăsa intimidat de complexitatea tehnologiei. Echipa ETBM este aici pentru a-ți oferi sfaturi practice și recomandări pentru utilizarea optimă a kiturilor fotovoltaice. Cu un suport client de neegalat și o pasiune reală pentru ceea ce facem, suntem aici să transformăm tranziția ta la energie verde într-o experiență simplă și plăcută.

  Fiecare kit fotovoltaic din oferta noastră este un pas înainte către un stil de viață mai ecologic și mai economic. Cu peste 13500 de produse, inclusiv materiale electrice de înaltă calitate și soluții de iluminat inteligent, ETBM îți asigură că fiecare produs selectat îndeplinește cele mai înalte standarde de fiabilitate și eficiență.

  etbm.ro nu este doar un magazin, este un partener de încredere în calatoria ta către un smart home eficient și autonom energetic. Alege să fii parte a schimbării cu unul dintre cele mai mari magazine online din România, un pionier în electrice, iluminat, și tehnologie de ultimă generație.

  Vino și alătură-te comunității ETBM, unde calitatea întâlnește responsabilitatea și unde fiecare kit fotovoltaic cumpărat este un pas către un viitor mai luminos și mai verde.

  -332 lei Reduceri Kit fotovoltaic monofazat 3kW acoperis tigla, 6 panouri JaSolar, 1 invertor Huawei, accesorii

  Kit fotovoltaic monofazat 3kW acoperis tigla, 6 panouri JaSolar, 1 invertor Huawei, accesorii

  3kW 6 panouri
  JA00008
  Kitul fotovoltaic monofazat contine: 6 panouri JaSolar 500W, 6x22celule, 1 invertor Huawei 3kW + accesorii Solarborn pentru prindere. La cererea dvs., contracost, ne putem ocupa de montaj si dosar prosumator. Daca doriti sa cumparati acest produs prin finantare AFM, va rugam sa ne contactati in prealabil.
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 7.857,94 lei
  7.525,75 lei
  Au mai ramas doar 1 in stoc

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play