Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  LED Starke

  Bine ați venit în lumea iluminatului și a electricelor de înaltă calitate, aduse la viață de către specialiștii de la etbm.ro! Suntem aici pentru a vă ghida în universul fascinant al LED-urilor și a altor produse de iluminat și electrice. Cu o experiență vastă în domeniu, suntem partenerul ideal pentru proiectele dumneavoastră de iluminat și electricitate.

  Această marcă de top aduce inovație și eficiență în iluminatul LED. Cu o gamă variată de produse LED Starke, suntem siguri că veți găsi soluții perfecte pentru a vă îmbunătăți casa sau afacerea.

  În plus, nu suntem doar un magazin online, suntem și consilieri de încredere. Vă oferim sfaturi experte și sugestii practice pentru a vă ajuta să alegeți cele mai potrivite produse pentru nevoile dumneavoastră specifice. Indiferent dacă doriți să economisiți energie, să îmbunătățiți iluminatul interior sau exterior, sau să vă creați o casă inteligentă de ultimă generație, suntem aici pentru a vă sprijini.

  Cu o selecție impresionantă de produse LED Starke și altele, etbm.ro vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a face față provocărilor de iluminat și electricitate. Profitați de expertiza noastră și investiți în viitorul dumneavoastră, cu produse de încredere și eficiente.

  Cu noi, veți găsi cele mai recente tendințe în iluminat și electricitate, și veți transforma oricare spațiu într-un loc luminos, confortabil și modern. Explorați categoria noastră și alegeți produsele LED Starke pentru a vă bucura de beneficiile unei iluminări de calitate superioară.

  Alegeți etbm.ro pentru a vă aduce lumina în viață și pentru a face alegeri inteligente în domeniul iluminatului și electricelor!

  Bec LED Starke 7W A60 E27 720lm lumina rece ST01201

  Bec LED Starke 7W A60 E27 720lm lumina rece ST01201

  LED 7W 720lm
  ST01201
  Bec LED Starke, consum 7W, putere echivalenta 50W, forma A60, dulie E27, lumina rece 6500k, flux luminos 720 lumeni. Garantie 2 ani, durata medie de viata pana la 30000 ore.

  6,83 lei
  In stoc

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play