Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Nowodvorski CTLS Track System

  Deschideți calea către o lume a iluminatului modern și eficient cu Nowodvorski CTLS Track System, o gamă inovatoare care redefinește conceptul de lumina direcțională. Dedicat iubitorilor de design și tehnologie, etbm.ro - un gigant în universul online al electricelor și iluminatului - vă invită să descoperiți o soluție de iluminat avangardistă, ce transformă orice spațiu într-o scenă de efect și funcționalitate.

  Nowodvorski CTLS Track System nu este doar un simplu corp de iluminat; este un partener de încredere în crearea atmosferei perfecte, fie că vorbim despre un spațiu comercial, un birou sau un colț al căminului dvs. Această gamă distinsă se diferențiază prin exclusivitatea sa - sistemele de pe şină fiind proiectate să nu se compatibilizeze cu alte serii, asigurând astfel unicitate și specializare.

  Realizate pentru a răspunde nevoilor exacte ale fiecărui proiect, corpurile de iluminat Nowodvorski sunt mai mult decât simple surse de lumină - ele sunt pionieri ai esteticii și funcționalității. Gândite să ofere o flexibilitate maximă, aceste sisteme permit ajustarea direcției și intensității luminii, garantând o iluminare precisă acolo unde este nevoie. Fie că vizează accentuarea unui obiect decorativ sau crearea unei atmosfere de lucru concentrată, Nowodvorski CTLS Track System oferă soluția ideală.

  Cu o expertiză incontestabilă în domeniul electricelor, ETBM se distinge prin calitatea și diversitatea selecției sale. Alegând Nowodvorski, alegeți peste 13,500 de articole testate și aprobate pentru fiabilitate și durabilitate. Este mai mult decât un act de cumpărare - este o investiție în calitatea vieții de zi cu zi.

  Pentru cei pasionați de inovație și sustenabilitate, acest sistem de iluminat pe şină vine ca un răspuns la cererea de produse eco-friendly, fiind compatibil cu sursele de iluminat LED, cunoscute pentru eficiența energetică și durata de viață îndelungată. În plus, aspectul său minimalist și modern îl face un complement ideal într-o casă inteligentă, aducând un plus de stil și tehnologie.

  Dar cum integrați aceste sisteme de iluminat în propriul spațiu? Începeți cu o planificare atentă a locației. Nowodvorski CTLS Track System este proiectat să ofere o libertate creativă completă, deci este important să vă gândiți la zonele care ar beneficia cel mai mult de iluminat ajustabil. Poate că este vorba de bucătărie, unde luminarea contoarelor și a zonelor de lucru este esențială, sau poate de living, unde un joc de lumini poate schimba întreaga ambianță.

  La ETBM, nu numai că veți găsi produsul ideal, dar veți beneficia și de consultanță de specialitate. Ne mândrim cu o echipă de experți gata să vă ghidă în alegerile dumneavoastră, să vă ofere sfaturi personalizate și să vă asigure că investiția dvs. în iluminat este una care aduce nu doar lumină, ci și valoare adăugată locuinței sau afacerii dumneavoastră.

  Alegând Nowodvorski CTLS Track System de pe etbm.ro, vă veți alătura unui grup select de consumatori care pun preț pe calitate, design și performanță. Această gamă specială de iluminat pe şină nu este doar un produs - este o declarație de stil și eficiență, garantând că fiecare colț al spațiului dumneavoastră va fi în prim-planul designului modern și al tehnologiei de vârf. Pentru a asigura cea mai bună experiență de iluminat, alegeți etbm.ro - expertul dvs. în soluții electrice și iluminat, acasă în România și în inima Europei de Est.

  Spot sina Nowodvorski CTLS Mono Black 10235 otel negru

  Spot sina Nowodvorski CTLS Mono Black 10235 otel negru

  Otel negru
  NW01798
  Spot cu montaj pe sina Nowodvorski CTLS Mono, din otel negru + plastic, consum 10W si dulie GU10. Dimensiuni, lungime 15 cm, latime 9 cm si inaltime 17 cm. Acest corp de iluminat se monteaza doar pe sistemul de iluminat pe sina din gama Nowodvorski CTLS.

  183,09 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Spot sina Nowodvorski CTLS Mono White 10236 otel alb

  Spot sina Nowodvorski CTLS Mono White 10236 otel alb

  Otel alb
  NW01799
  Spot cu montaj pe sina Nowodvorski CTLS Mono, din otel alb + plastic, consum 10W si dulie GU10. Dimensiuni, lungime 15 cm, latime 9 cm si inaltime 17 cm. Acest corp de iluminat se monteaza doar pe sistemul de iluminat pe sina din gama Nowodvorski CTLS.

  183,09 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Spot sina Nowodvorski CTLS Mono Black-Gold 10239 otel negru

  Spot sina Nowodvorski CTLS Mono Black-Gold 10239 otel negru

  Otel negru-auriu
  NW01800
  Spot cu montaj pe sina Nowodvorski CTLS Mono, din otel negru-auriu + plastic, consum 10W si dulie GU10. Dimensiuni, lungime 15 cm, latime 9 cm si inaltime 17 cm. Acest corp de iluminat se monteaza doar pe sistemul de iluminat pe sina din gama Nowodvorski CTLS.

  193,29 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Spot sina Nowodvorski CTLS Mono White-Gold 10238 otel alb

  Spot sina Nowodvorski CTLS Mono White-Gold 10238 otel alb

  Otel alb-auriu
  NW01801
  Spot cu montaj pe sina Nowodvorski CTLS Mono, din otel alb-auriu + plastic, consum 10W si dulie GU10. Dimensiuni, lungime 15 cm, latime 9 cm si inaltime 17 cm. Acest corp de iluminat se monteaza doar pe sistemul de iluminat pe sina din gama Nowodvorski CTLS.

  193,29 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Spot sina Nowodvorski CTLS Mono Black-Brass 10237 otel alama

  Spot sina Nowodvorski CTLS Mono Black-Brass 10237 otel alama

  Otel negru-alama
  NW01802
  Spot cu montaj pe sina Nowodvorski CTLS Mono, din otel negru-alama + plastic, consum 10W si dulie GU10. Dimensiuni, lungime 15 cm, latime 9 cm si inaltime 17 cm. Acest corp de iluminat se monteaza doar pe sistemul de iluminat pe sina din gama Nowodvorski CTLS.

  213,66 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Filtre Close

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play