Căutare
Toate produsele
    Meniu Close

    Pendul Sigma Como Amber 32018

    Pendulul Sigma de interior face parte din gama Como si este un pendul din metal negru + sticla ambra. Dimensiunile acestuia sunt 25 cm diametru si 90 cm inaltime. Pendulul are 1 sursa de lumina cu dulie E27 si putere de 60W. Becul nu este inclus.
    Informații
    Coduri produs SKU: SS00090 MPN: 32018 EAN: 5907554412462
    Livrare gratuită (+250 lei)
    Retur Gratuit
    Garanție inclusa
    Oferte și soluții
    Alege să achiți cum îți convine.
    Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
    Alpha Bank sau Banca Transilvania
    Alpha BT
    Coduri produs SKU: SS00090 MPN: 32018 EAN: 5907554412462
    Livrare gratuită (+250 lei)
    Retur Gratuit
    Garanție inclusa
    Oferte și soluții
    Alege să achiți cum îți convine.
    Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
    Alpha Bank sau Banca Transilvania
    Alpha BT

    Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

    Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

    Descriere

    Pendul Sigma Como Amber 32018

    Sigma este un producator recunoscut international pentru corpurile de iluminat decorative pentru uz interior. Puteti comanda produsele lor de calitate superioara la preturi competitive si designuri interesante de pe etbm.ro.

    Corpul de iluminat cu montare pe tavan se remarca prin calitatea finisajelor si finete, poate fi considerat un accesoriu de design care pe langa functionalitate aduce un plus de modernitate locuintei tale, fiind realizat din materiale de exceptie.

    Pendulul face parte din gama Como si are o sursa de iluminat, consum 60W si dulie E27. Pendulul are diametrul de 25cm si 90cm inaltime. Corpul este construit pe un design unic, din metal negru si abajur din sticla ambra, avand un aer modern.

    Poti comanda cele mai actuale si de calitate produse in materie de iluminat la preturi accesibile, de pe ETBM, la oferte generoase pentru comenzi de volum mare si la o garantie inclusa de 2 ani. Pendulul marca Sigma este alegerea perfecta pentru un spatiu elegant, modern care are nevoie de o nota de rafinament.

    In cazul in care acest corp nu este alegerea potrivita pentru tine, iti oferim retur gratuit in termen de 14 zile.

     

    Corpurile de iluminat SIGMA sunt fabricate in Polonia si sunt printre preferatele clientilor din Europa dar si Asia Mica si Rusia. Portofoliul de corpuri de iluminat SIGMA cuprinde atat lustre, plafoniere, pendule, aplice, veioze cat si lampadare. 

    SIGMA propune o viziune si un design avangardist al corpurilor de iluminat pe care le fabrica, combinatiile de metal, lemn si sticla prinzand forme printre cele mai abtracte si futuriste.

    Calitate produselor SIGMA este una desavarsita, fiind recunoscuta si apreciata de milioane de clienti.

    Competeaza armonia locuintei tale cu corpuri de iluminat SIGMA. Iar daca sursele de iluminat nu sunt incluse, atunci nu uita ca pe etbm.ro gasesti o intreaga gama de becuri LEDbecuri LED E27becuri LED E14 si becuri economice.

    Descopera si mai multe produse pe ETBM. Iti punem la dispozitie un intreg spectru de produse si materiale electrice, corpuri si surse de iluminat, cabluri electrice, aparataj si aparatura de protectie, tablouri electrice, sisteme de distributie electrica, conectica si accesorii electrice, prize si intrerupatoare atat clasice cat si modulare si aparente/aplicate. 

    Note 9
    88% din clienți îl recomandă
    4,4/5
    9note
    100+ clienți deja l-au cumpărat

    Detii sau ai utilizat produsul?

    Adaugă un review