Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Piesa de separatie 233 A VA 8-10mm Obo Bettermann 5336457

  Piesa de separatie 233 A VA 8-10mm Obo Bettermann 5336457
  Informații
  Coduri produs SKU: OB00046 MPN: 5336457 EAN: 2059595003246
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: OB00046 MPN: 5336457 EAN: 2059595003246
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  44,60 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 10
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Vă prezentăm piesa de separaţie Obo Bettermann 233 A VA, un element esenţial pentru orice sistem electric eficient şi bine organizat! Dacă sunteţi în căutarea unui produs de calitate superioară, durabil şi uşor de instalat, această piesă de separaţie este alegerea ideală pentru dumneavoastră.

  Piesa de separaţie Obo Bettermann este proiectată pentru a asigura o separare sigură şi ordonată a cablurilor, evitând încurcarea acestora şi contribuind la un aspect estetic plăcut în orice mediu. Cu un design inovator şi funcţional, această piesă se potriveşte perfect într-o gamă largă de aplicaţii, de la instalaţii rezidenţiale până la cele industriale.

  Una dintre caracteristicile unice ale acestei piese de separaţie este durabilitatea sa excepţională. Fabricată din materiale de înaltă calitate, rezistente la coroziune şi la impact, aceasta va rezista în timp şi va face faţă cu brio cerinţelor unei instalaţii electrice solicitante. Fiind o piesă fiabilă şi robustă, puteţi conta pe ea pentru a vă oferi performanţă de lungă durată.

  Instalarea piesei de separaţie Obo Bettermann este simplă şi rapidă, datorită designului său ergonomic şi sistemului de fixare eficient. Indiferent de dimensiunile cablurilor pe care le utilizaţi, această piesă se potriveşte perfect şi se montează fără efort. Nu mai pierdeţi timp preţios cu instalări complicate, ci alegeţi o soluţie convenabilă şi eficientă.

  De asemenea, piesa de separaţie Obo Bettermann oferă versatilitate în utilizare. Indiferent de aplicaţia dumneavoastră, aceasta se adaptează cu uşurinţă şi oferă o soluţie perfectă pentru organizarea cablurilor. Fie că este vorba de un spaţiu rezidenţial sau comercial, puteţi conta pe această piesă pentru a vă asigura un sistem electric bine organizat şi funcţional.

  În concluzie, piesa de separaţie Obo Bettermann 233 A VA este alegerea ideală pentru cei care doresc să-şi îmbunătăţească instalaţiile electrice şi să asigure o organizare eficientă a sistemului de paratrăsnet. Cu durabilitatea sa remarcabilă, instalare uşoară, versatilitate şi funcţionalitate superioară, această piesă de separaţie vă va satisface toate cerinţele. Investiţi într-un produs de calitate şi obţineţi rezultate excelente în proiectele dumneavoastră electric.

  Vezi si:

  Sisteme paratrasnet, Electrozi impamantare, Sisteme de captare si coborare, Platbanda, conductor zincat, Protectie la supratensiune atmosferica, OBO BETTERMANN

  Specificații Tehnice
  CULOAREGRI
  MATERIALOTEL SUPERIOR INOXIDABIL
  PRODUCATOROBO BETTERMANN
  TIP PRODUSPIESA LEGATURA PLATBANDA
  Note 2
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  2note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review
  Link-uri rapide