Căutare
Toate produsele
    Meniu Close

    Plafoniera LED Steinel senzor de miscare White 007133

    Plafoniera LED Steinel PRO este o plafoniera de interior din aluminiu + plastic alb, cu senzor de miscare. Dimensiunile acesteia sunt 33.1 cm diametru si 5.6 cm inaltime. Puterea maxima a plafonierei este 26W, iar dulia de tip LED. Becul inclus are fluxul luminos de 2350 lm si lumina calda, 3000k.
    Informații
    Coduri produs SKU: SE00023 MPN: 7133 EAN: 4007841007133
    Livrare gratuită (+250 lei)
    Retur Gratuit
    Garanție inclusa
    Oferte și soluții
    Alege să achiți cum îți convine.
    Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
    Alpha Bank sau Banca Transilvania
    Alpha BT
    Coduri produs SKU: SE00023 MPN: 7133 EAN: 4007841007133
    Livrare gratuită (+250 lei)
    Retur Gratuit
    Garanție inclusa
    Oferte și soluții
    Alege să achiți cum îți convine.
    Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
    Alpha Bank sau Banca Transilvania
    Alpha BT

    Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

    Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

    Descriere

    Despre Steinel  

    Steinel este o organizatie globala dedicata dezvoltarii tehnologiei de ultima ora in vederea iluminarii controlate de senzori si livrarea de caldura controlata. Profesionistii Steinel tintesc performanta, fiabilitate si valoare superioara in oferta lor de piata: cele mai inalte standarde de design, productie si servicii, lucruri care au adus numele Steinel in fruntea pietei din punct de vedere inovativ si calitativ.

    De mai bine de 60 de ani, Steinel inventeaza si dezvolta produse tehnologice care sunt cu mult inaintea timpului lor si cu siguranta pot schimba piete intregi. Aceasta traditie este astazi la fel de vie ca atunci: solutii inovatoare in armonie cu nevoile umane.

    In calitate de lider de piata in domeniul tehnologiei, Steinel furnizeaza tot ceea ce tine de iluminatul automat si automatizarea cladirilor: de la produs, software si pana la servicii. Expertii Steinel sunt deschisi la noi perspective, dezvoltand lucruri care nu sunt numai in trend, ci si utile omului si mediului inconjurator.

    Steinel militeaza pentru un viitor durabil, iar pentru a contribui la asta, actioneaza printr-o reducere semnificativa a emisiilor de CO2 cu un consum de energie mai mic.

    Gama Connected Lighting marca Steinel ofera solutia pentru economisire de energie si sustenabilitate prin iluminare led controlata cu sensor: prin senzori de lumina si prezenta unei retele Bluetooth care se aprinde doar atunci cand este nevoie. Sistemul de iluminat LED ofera performante maxime cu un consum minim. Luminile necesita foarte putina intretinere si sunt disponibile fie in alb cald, fie in alb neutru si poate fi operat prin intermediul aplicatiei de pe telefonul mobil, este economic si sustenabil in acelasi timp. Acesta convinge cu un senzor de inalta frecventa de 360 de grade, un sistem de iluminat LED de lunga durata si conectivitatea Wireless si Bluetooth.

    Steinel Professional face totul singur: cu 1.200 de angajati, propria echipa formata din peste 70 de fizicieni, ingineri si experti in electronica, propriile laboratoare de dezvoltare in Elvetia si Germania. Rezultatul este o gama unica de tehnologii pentru controlul si automatizarea iluminatului in conformitate cu cererea.

    De cand a fost fondata in 1959, Steinel este sinonim pentru calitate, maiestrie si inovatie. Steinel proiecteaza produse cu caracteristici care le fac usor de punere in functiune si exploatare, oferind astfel economii optime de energie. Procesele de productie si de control al calitatii ridicate ale companiei se afla in spatele fiecarui produs si a ceea ce intelegem prin calitate.

    ***

    Descopera si mai multe produse pe ETBM. Iti punem la dispozitie un intreg spectru de produse si materiale electrice, corpuri si surse de iluminat, cabluri electrice, aparataj si aparatura de protectie, tablouri electrice, sisteme de distributie electrica, conectica si accesorii electrice, prize si intrerupatoare atat clasice cat si modulare si aparente/aplicate. 

    Suntem parteneri cu cei mai importanti producatori de electrice si iluminat.

     

    Note 10
    86% din clienți îl recomandă
    100+ clienți deja l-au cumpărat

    Detii sau ai utilizat produsul?

    Adaugă un review