Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Priza date Gewiss Chorus Monochrome RJ45 6E UTP 2 module Titan GW14435

  Priza date marca Gewiss Chorus, gama Monochrome, RJ45 6E UTP, cu 2 module si culoare titan. Alege inteligent, comanda prize de date sau TV de pe etbm.ro.
  Informații
  Aspect minimalist si delicat
  Cablaj simplificat
  Inlocuire rapida fara praf si deranj
  Durabilitate pe termen lung
  Coduri produs SKU: GS04088 MPN: GW14435 EAN: 8011564823877
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Aspect minimalist si delicat
  Cablaj simplificat
  Inlocuire rapida fara praf si deranj
  Durabilitate pe termen lung
  Coduri produs SKU: GS04088 MPN: GW14435 EAN: 8011564823877
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT

  Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

  Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

  Descriere

  Bun venit în era tehnologiei avansate cu Priza date Gewiss Chorus Monochrome RJ45 6E UTP 2 module Titan GW14435! Această priză reprezintă o inovație tehnologică de top, concepută pentru a-ți oferi o conectivitate rapidă și fiabilă în lumea digitală modernă. Indiferent dacă ești acasă sau la birou, această priză inteligentă îți aduce performanță și siguranță la un nou nivel. Descoperă cele 5 caracteristici unice care fac din Priza date Gewiss Chorus Monochrome GW14435 alegerea perfectă pentru nevoile tale tehnologice!

  Primul aspect remarcabil al acestei prize date este tehnologia RJ45 6E UTP, care asigură o viteză de transfer de date uluitoare. Fie că te conectezi la internet, accesezi rețeaua locală sau partajezi informații între dispozitive, Priza date Gewiss Chorus Monochrome GW14435 îți oferă o conexiune fluidă și rapidă, eliminând orice întârziere sau întrerupere a semnalului. Bucură-te de o experiență online fără frustrări, explorând toate posibilitățile pe care internetul le oferă.

  Fiabilitatea și siguranța sunt esențiale în orice conexiune, iar această priză date le pune pe primul loc. Echipată cu cele mai noi tehnologii de protecție, inclusiv sistemul UTP, datele și dispozitivele tale sunt în siguranță de amenințări potențiale. Ai control total asupra informațiilor tale prețioase, navigând pe internet cu încredere și liniște sufletească.

  Instalarea acestei prize este un proces simplu și rapid, datorită celor două module integrate. Poți adăuga cu ușurință priza în sistemul tău Gewiss Chorus existent, fără a necesita cunoștințe tehnice avansate. Astfel, ai flexibilitatea de a adapta conectivitatea la nevoile tale specifice și de a crea un mediu funcțional și eficient.

  Un alt avantaj notabil al acestei prize date este designul său elegant și modern în culoarea Titan. Simplu și sofisticat, se integrează perfect în orice spațiu, adăugând o notă de eleganță în mediul în care este amplasată. Priza date Gewiss Chorus Monochrome GW14435 nu doar își îndeplinește funcția tehnică, ci și devine o piesă de design ce completează ambientul cu stil și rafinament.

  În concluzie, Priza date Gewiss Chorus Monochrome RJ45 6E UTP 2 module Titan GW14435 este alegerea ideală pentru cei care caută performanță, siguranță și design avansat. Cu viteză de transfer impresionantă, caracteristici de securitate de încredere și un design elegant, această priză reprezintă o investiție valoroasă în conectivitatea ta. Alege Priza date Gewiss Chorus Monochrome GW14435 și bucură-te de o experiență online superioară și conectare fără întreruperi!

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review