Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Relee termice

  La etbm.ro, ne mândrim cu expertiza noastră în domeniul electric și iluminat inteligent, oferind clienților noștri o gamă largă de produse de înaltă calitate și fiabilitate. Categoria noastră de relee termice este exemplul angajamentului nostru pentru excelență și inovație.

  Releele termice sunt componente esențiale în orice sistem electric, având rolul de a proteja motoarele și alte echipamente de supraîncălzire și suprasolicitare. La etbm.ro, veți găsi o gamă de relee termice, fiecare fiind testate riguros pentru a asigura performanță și durabilitate maximă.

  Fie că sunteți un profesionist în domeniul electric sau un amator pasionat, înțelegerea funcționării și aplicabilității releelor termice este crucială. Aceste dispozitive funcționează pe principiul detectării creșterii de temperatură, provocate de un curent excesiv, și deconectează circuitul pentru a preveni daunele. Un aspect cheie în alegerea unui releu termic este calibrarea precisă pentru a se potrivi cu specificațiile echipamentului protejat.

  Utilizarea unui releu termic adecvat poate preveni costisitoarele opriri neplanificate și reparații ale echipamentelor. De aceea, la etbm.ro, nu doar că vă oferim produse de top, dar suntem aici pentru a vă consilia în alegerea celui mai potrivit releu pentru nevoile dumneavoastră.

  În plus față de protecția echipamentelor, releele termice joacă un rol vital în eficiența energetică. Prin prevenirea suprasolicitărilor, acestea asigură funcționarea optimă a sistemelor electrice, contribuind astfel la reducerea consumului de energie și a costurilor asociate.

  La etbm.ro, vă oferim o gamă de relee termice, de la branduri renumite pentru calitatea și fiabilitatea produselor lor. Fiecare produs din portofoliul nostru este selectat cu grijă, pentru a vă asigura că achiziționați cele mai bune echipamente disponibile pe piață.

  Sfaturi practice pentru alegerea și utilizarea releelor termice:

  1. Asigurați-vă că selectați un releu termic cu ratingul corespunzător sarcinii electrice a echipamentului pe care doriți să-l protejați.
  2. Consultați specificațiile tehnice și ghidurile de instalare pentru o înțelegere corectă a produsului.
  3. Pentru sisteme complexe, nu ezitați să cereți sfatul experților noștri.

  Această categorie de relee termice de la etbm.ro este mai mult decât un simplu portofoliu de produse – este o dovadă a angajamentului nostru pentru calitate, siguranță și inovație. Explorați catalogul nostru diversificat și alegeți cu încredere produsele care vă vor asigura eficiența și protecția necesară în orice proiect electric.

  -38% Reduceri Price Busters BEST Releu termic Eaton 1-1.6A 1N/0 1N/C ZB32-1.6 278447

  Releu termic Eaton 1-1.6A 1N/0 1N/C ZB32-1.6 278447

  1-1.6A montaj direct
  MO02331
  Releu termic marca Eaton, interval de curent reglabil 1-1.6A, numar contacte auxiliare 2, 1N/O si 1N/C. Alege inteligent, comanda relee termice de pe etbm.ro.
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 189,63 lei
  117,36 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Filtre Close

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play