Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Senzori Gewiss ChoruSmart

  Descoperiți universul inovării și eficienței cu senzorii Gewiss ChoruSmart, adevărate embleme ale tehnologiei moderne în iluminat și electrice. Pe etbm.ro, fiecare categorie de produse este mai mult decât o simplă listare; este o demonstrație de expertiză și dedicare pentru a vă oferi soluții de iluminat și electrice care să îmbunătățească nu doar spațiile, ci și viața de zi cu zi.

  În inima acestei categorii stau senzorii Gewiss ChoruSmart, proiectați meticulos pentru a satisface cele mai exigente cerințe din instalatiile electrice rezidentiale, tertiare și comerciale. Cu o instalație simplă și intuitivă, aceste dispozitive oferă o experiență utilizator fără bătăi de cap, integrându-se perfect în ecosistemul casei.

  Fie că este vorba de senzori de apă, esențiali pentru prevenirea inundațiilor, de senzori de mișcare care contribuie la securitate și economie de energie, sau de senzori de detectare fum pentru un plus de siguranță, gama ChoruSmart este gata să răspundă nevoilor dumneavoastră cu eficiență și fiabilitate. Este important de menționat că, pentru o integrare optimă, produsele din gama Gewiss Chorus nu sunt compatibile cu produsele din alte game Gewiss, cum ar fi System, Dahlia, sau 27 Combi.

  Pe etbm.ro, nu numai că găsiți o gamă vastă de senzori Gewiss ChoruSmart, dar veți beneficia și de sfaturi practice pentru utilizarea acestora. Spre exemplu, amplasarea strategică a senzorilor de mișcare poate reduce semnificativ consumul de energie, în timp ce senzorii de apă sunt parteneri de încredere în prevenirea accidentelor casnice. Utilizarea inteligentă a acestor produse nu doar că vă va simplifica activitățile zilnice, dar va contribui și la reducerea costurilor pe termen lung.

  Cu peste 13500 de articole de iluminat și materiale electrice, etbm.ro demonstrează că este un lider de piață, oferind nu doar produse de înaltă calitate și fiabilitate, dar și o experiență de cumpărături online la standardele cele mai exigente.

  Alegând etbm.ro pentru nevoile dumneavoastră în domeniul electrice și iluminat, optați pentru un partener care îmbină expertiza în domeniu cu o ofertă variată și o prezentare a produselor ce subliniază inovația și calitatea. Împreună, putem lumina drumul către un viitor mai inteligent și mai conectat.

  Senzor de apa Zigbee Gewiss Chorus Monochrome Alb GWA1514

  Senzor de apa Zigbee Gewiss Chorus Monochrome Alb GWA1514

  Chorus Monochrome
  GS02965
  Senzor de apa Zigbee marca Gewiss Chorus Monochrome, dimensiuni 60x37mm si culoare alba. Alege inteligent, comanda senzori de miscare sau de apa de pe etbm.ro.

  458,86 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  -37 lei Reduceri Alarma pentru fum Gewiss Zigbee alba IP20 GWA1512

  Alarma pentru fum Gewiss Zigbee alba IP20 GWA1512

  Alarma Fum Zigbee
  GS02970
  Alarma pentru fum, marca Gewiss Zigbee, alba cu grad protectie IP20. Alege inteligent, comanda senzori si detectoare de fum de pe etbm.ro.
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 514,53 lei
  477,87 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  -22 lei Reduceri Senzor de geam/usa alb Gewis ChoruSmart IP40 actionat cu baterie ZIGBEE GWA1513

  Senzor de geam/usa alb Gewis ChoruSmart IP40 actionat cu baterie ZIGBEE GWA1513

  Chorus Smart
  GS05494
  Descopera Senzorul de geam-usa alb Gewiss ChoruSmart IP40, cu actionare pe baterie si tehnologie ZIGBEE - GWA1513. Securitate si control la indemana.
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 305,00 lei
  283,28 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  -13 lei Reduceri Suport pentru senzorul de apa GWA1541

  Suport pentru senzorul de apa GWA1541

  Chorus Smart
  GS05495
  Suport pentru senzorul de apa GWA1541, solutia ta fiabila pentru monitorizarea calitatii apei.
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 177,33 lei
  164,70 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Filtre Close

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play