Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Startere

  Descoperiți universul starterelor pe etbm.ro, epicentrul inovației în materiale electrice pentru instalații de top. Pe etbm.ro, pasiunea pentru iluminat și tehnologie se transformă într-o selecție diversificată de produse, care nu doar iluminează, ci inspiră și eficientizează fiecare colț al casei dumneavoastră.

  Fie că vă reîmprospătați instalația electrică sau căutați componenta perfectă pentru sistemul de iluminat, starterele sunt piese esențiale ce nu trebuie neglijate. Aceste dispozitive sunt inima oricărui sistem de iluminat fiabil, asigurând o pornire eficientă și prelungind durata de viață a becurilor. Pe etbm.ro, găsiți startere caracterizate prin durabilitate și performanță, componente vitale în orice instalație electrică modernă.

  La etbm.ro, nu doar că achiziționați un simplu produs; alegeți o experiență completă în iluminat și electrice. Oferim nu doar startere, ci și o gamă largă de produse conexe, de la balast și ignitere, până la accesorii audio-video, ștechere și cuple, soluții pentru jgheab metalic, și senzori de mișcare ce aduc eficiență și confort în viața de zi cu zi. Prin diversitatea ofertei, etbm.ro se afirmă ca un lider incontestabil pe piața de electrice din România și Estul Europei.

  Adoptând un stil conversațional și de angajament, vă împărtășim sfaturi valoroase pentru a vă maximiza investiția în iluminat. De exemplu, alegerea corectă a unui starter poate reduce semnificativ consumul de energie și poate contribui la o atmosferă plăcută în locuință sau birou. Cu etbm.ro, sunteți mereu la un clic distanță de consiliere expertă și soluții personalizate.

  În plus, pe etbm.ro găsiți nu doar produse, ci soluții complete pentru case inteligente și iluminat smart, care să vă transforme locuința într-un sanctuar al confortului. Fie că este vorba de iluminat decorativ, case inteligente, stații de încărcare pentru auto electrice sau soluții fotovoltaice, etbm.ro vă garantează produse la standardele cele mai înalte.

  Portofoliul nostru de peste 13500 de articole este dovada angajamentului nostru pentru calitate și inovație. De la startere esențiale, până la cele mai sofisticate sisteme de iluminat, fiecare produs pe etbm.ro este selecționat pentru a asigura fiabilitatea și a îmbunătăți experiența clientului nostru.

  Echipa etbm.ro este aici să vă ghideze în lumea electrificată a posibilităților nelimitate, oferindu-vă nu doar produse, ci și o experiență de cumpărături excepțională. Pe etbm.ro, vă așteaptă nu doar un magazin online, ci un partener de încredere în proiectele dumneavoastră de iluminat și electrice.

  Pentru a vă asigura că faceți alegerea corectă, etbm.ro pune la dispoziție descrieri detaliate, recenzii ale produselor și suport tehnic. Suntem dedicați să vă oferim informațiile de care aveți nevoie pentru a lua decizii informate.

  Pe etbm.ro, fiecare produs, fiecare starter, este mai mult decât un simplu articol într-un catalog online. Este o promisiune a calității și a performanței, susținută de expertiza și pasiunea unei echipe ce vă stă la dispoziție. Așadar, navigați pe etbm.ro și descoperiți ce înseamnă cu adevărat excelența în materie de electrice și iluminat. Alegeți etbm.ro – alegeți lumina înțeleaptă.

  LED driver Schrack 3VA 350mA cu protectie la uzura alb LI464108

  LED driver Schrack 3VA 350mA cu protectie la uzura alb LI464108

  3VA 350mA
  SK03569
  LED driver Schrack 3VA 350mA cu protectie la uzura alb LI464108

  68,57 lei
  Au mai ramas doar 12 in stoc

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play