Căutare
Catalog
  Meniu Close

  Statie incarcare auto electrice Gewiss EV JOINON New Easy 7.4KW 1XT2 GW68125

  Producător: Gewiss
  Statie incarcare destinata vehiculelor electrice, marca Gewiss EV JOINON New Easy, putere 7.4KW. Alege inteligent, comanda statii incarcare de pe etbm.ro. GW68125
  Selectam zilnic produse apreciate de clienti, ce au pret redus si care pot fi expediate imediat. PRICE BUSTERS
  Statie incarcare pentru uz rezidential
  Economie de energie si protectie garantate
  Montare rapida si usoara
  Incarcare rapida, sigura si de incredere
  Coduri produs SKU: GS03270 MPN: GW68125 EAN: 8034035058318
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții

  Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 7.868,70 lei
  3.546,01 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Transport gratuit
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Specificații Tehnice
  ACTIVARE INCARCARE LIBER
  CONECTOR ALIMENTARE 1 X TYPE 2 MOBIL & 5M CABLU
  CULOARE VERDE
  CURENT NOMINAL 32A
  GAMA JOINON
  GRAD PROTECTIE IP54
  INTERFATA LED
  MATERIAL TERMOPLASTIC
  MOD INCARCARE MOD 3
  REZISTENTA MECANICA GRAD IK08
  TEMPERATURA OPERARE -5 / +50 C
  TENSIUNE ALIMENTARE (V) 230V
  TIP MONTAJ PT

  Arată specificațiile produsului

  Statie incarcare auto electrice Gewiss EV JOINON New Easy 7.4KW 1XT2 GW68125

  Gewiss JOINON acopera intreg segmentul de produse specifice mediului de utilizare, de la casnic la industrial si public. Produsele Gewiss sunt recunoscute pentru fiabilitatea si durabilitatea lor dar si pentru inovatie. Unitatea de incarcare New Easy are o putere de incarcare de 7.4kW ce asigura incarcarea rapida, sigura si eficienta a autovehiculului tau electric sau hybrid.

  Echipat cu un sistem de protectie impotriva dispozitivelor care consuma curent continuu, statia de incarcare creste sau scade în mod independent puterea de incarcare a vehiculelor electrice in functie de utilizarea altor sarcini casnice pentru a nu cauza pierderi masive si pentru protectia sistemului de electricitate, dar si a utilizatorului.

  Gradul de protectie IP54 si rezistenta mecanica IK08 asigura durabilitatea si rezistenta statiei in ciuda conditiilor de mediu, astfel putand fi amplasata atat in interior, cat si in exterior. Montarea necesita doar ajutorul manualului de instructiuni si se poate realiza pe perete sau pe pardosea.

  Statia de incarcare Gewiss este conceputa atat pentru entuziasti cat si pentru profesionisti si dispune chiar si de o aplicatie pentru smarphone cu care poti sa gestionezi pornirea si incarcarea masinii tale la un singur click.

  Despre GEWISS

  Gewiss este un lider international in ceea ce priveste productia de sisteme si componente pentru instalatii electrice de joasa tensiune. Grupul Gewiss a luat nastere in 1997, cuprinzand 12 companii comerciale si industriale internationale si are sediul social la Bergamo, unitati de productie in Germania, Franta si Portugalia. Gewiss a fost fondat in Romania in anul 2007, avand sediul si showroomul principal la Bucuresti.

  Misiunea companiei consta in oferta de solutii inovative si scalabile pentru constructii, industrii si infrastructuri si totodata imbunatatirea sigurantei si calitatii vietii. 

  Gewiss ofera produse si solutii pentru domeniul rezidential, tertiar si luminotehnic, avand o gama larga de apararaj ce satisface orice cerinta din instalatiile electrice. Pentru unitatile de productie industriala, Gewiss ofera solutii pentru siguranta operatorilor si eficienta totala a dispozitivelor, a echipamentului si a utilajelor: sistemele de iluminat, de protectie electrica si conexiunile industriale formeaza un sistem de instalatii electrice complet, pentru orice tip de unitate industriala (naval, fabricatie, alimentar, energie, minerit s.a). Pentru santierele de constructii produsele Gewiss cuprind tablouri echipate si echipamente de iluminat si semnalizare care pot satisface orice cerinta de electrificare. 

  Produsele sunt proiectate pentru durabilitate pe termen lung si pentru a rezista la conditiile meteo dificile si factorii de mediu care afecteaza santierele de constructii in aer liber. Instalatiile electrice de exterior marca Gewiss sunt singurele de pe piata care raspund tuturor cerintelor: domotica, energie si iluminat. 

  Gewiss a creat un sistem complet, format din produse pentru sisteme de iluminat si sisteme electrice, capabil sa asigure conditii ideale de iluminat si o eficienta continua a utilajelor in toate domeniile logisticii.

  Pentru unitati comerciale, spatii publice sau unitati de cazare, Gewiss ofera cel mai performant sistem de domotica, ce include aparate de control pentru cladiri si case inteligente si sisteme de protectie si distributie a energiei. Datorita sistemului domotic, este posibila gestionarea si controlul, chiar si de la distanta, al intregului spatiu (lumini, scenarii, temperatura, calitatea aerului, sistem de monitorizare), care afecteaza starea de bine si calitatea vietii. 

  Pentru uz rezidential, sistemul Gewiss complet pentru automatizarea locuintei se integreaza perfect in orice context. Aparatele modulare, tablourile si cofretele de distributie, dozele cu montaj incastrat si corpurile de iluminat cu LED de interior formeaza solutia unica pentru eficienta si siguranta. Mediile domestice pretentioase sau de lux necesita cele mai bune solutii de domotica, energie si iluminat, astfel Gewiss poate asigura pe langa tehnologia inovativa, un design atractiv, contemporan sau elegant, pentru orice tip de locuinta. Spatiile verzi sau curtea reprezinta cartea de vizita a casei tale si trebuie imbunatatite aferent. Sistemul de iluminare de la Gewiss pentru exterior sau spatii verzi reprezinta nu doar decor pentru orice tip de gradina sau arhitectura, dar asigura si functia de semnalizare si de indicare a aleilor, daca este cazul. 

  Aparatura este impartita in mai multe game, care nu sunt intotdeauna compatibile intre ele: Gewiss Chorus – cu o paleta larga de culori, designuri si finisaje, Gewiss System – destinata oricarui tip de ambient, compatibila cu dozele din gama Gewiss 27 COMBI, Gewiss PLAYBUS – ideala pentru instalatiile incastrate si Gewiss DAHLIA – destinata dozelor rotunde sau patrate.

  Gewiss se mandreste cu o ideologie sustenabila, bazata pe dezvoltarea activitatii, luand in calcul resursele sociale si de mediu si cu o etica a muncii bazata pe principiul corectitudinii si al transparentei totale. Astfel, actioneaza in scopul reducerii cantitatii de deseuri si isi gestioneaza eficient resursele umane, naturale si financiare.

  Punctele forte ale Gewiss sunt reprezentate de produsele vedeta si anume:

  • aparataj modular
  • rama decorativa pentru aparataj modular
  • doza derivatie
  • doza incastrata modulara
  • doza aparat
  • corpuri iluminat industriale
  • tablouri organizare santier
  • prize industriale
  • intrerupatoare automate
  • echipament de protectie
  • distributie electrica
  • tablou electric si sigurante automate
  • statii incarcare electrice
  • tablouri electrice
  • fise industriale
  • prize si fise industriale
  • priza modulara
  • doza derivatie aparenta
  • prize si intrerupatoare modulare Gewiss System
  • prize si intrerupatoare modulare Gewiss Chorus
  • corpuri iluminat industriale Smart
  • statii incarcare JoinOn
  Arată descrierea produsului