Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Statie incarcare auto electrice Nita 22kW Autostart display priza Type 2 IP65

  Statie incarcare auto electrice Nita, 22kW, 32A, 400V, trifazat 3P+N+E, IP65, LED touch display si Load Management, Autostart Type 2 5x10mm cu borna de conexiune. Dimensiuni 366x120x261mm. Montaj pe perete sau suport metalic. Acest produs se asambleaza la cerere.
  Informații
  Eficienta si siguranta
  Control prin Autostart
  Economie de energie si protectie garantate
  Statie incarcare pentru uz casnic
  Coduri produs SKU: NT00035 MPN: 32A, 3P+N+PE, IP65 I EAN: 5944035109039
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Eficienta si siguranta
  Control prin Autostart
  Economie de energie si protectie garantate
  Statie incarcare pentru uz casnic
  Coduri produs SKU: NT00035 MPN: 32A, 3P+N+PE, IP65 I EAN: 5944035109039
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT

  Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

  Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

  Descriere

  În lumea în continuă evoluție în care trăim, mobilitatea sustenabilă a devenit un subiect tot mai important. Cu creșterea numărului de vehicule electrice de pe șosele, nevoia de stații de încărcare auto electrice eficiente și accesibile devine tot mai evidentă. Și aici intervine statia incarcare auto electrice Nita 22kW Autostart display priza Type 2 IP65 - soluția ideală pentru a face trecerea la transportul electric mai ușoară și mai convenabilă.

  Cea mai importantă caracteristică a statiei incarcare auto electrice Nita este puterea de 22kW, ceea ce înseamnă o încărcare rapidă și eficientă a vehiculului electric. Cu această putere, timpul petrecut la stația de încărcare este redus semnificativ, permițându-vă să vă reluați călătoria în cel mai scurt timp posibil. Indiferent dacă sunteți într-o călătorie lungă sau pur și simplu doriți să vă încărcați vehiculul electric în timpul unei pauze, statia incarcare auto electrice Nita vă asigură o încărcare rapidă și eficientă.

  Un alt aspect impresionant al stației de încărcare auto Nita este funcția Autostart. Această caracteristică inteligentă detectează prezența vehiculului electric și inițiază încărcarea automată. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pornirea și oprirea manuală a încărcării - Nita se ocupă de asta în mod automat. Aceasta nu doar economisește timp, ci și asigură o încărcare convenabilă și fără probleme.

  Un alt avantaj al stației de încărcare auto Nita este display-ul său intuitiv. Ecranul clar și ușor de citit vă oferă informațiile necesare despre procesul de încărcare, precum nivelul curent de încărcare și timpul rămas. Astfel, aveți mereu controlul și puteți monitoriza încărcarea vehiculului în timp real. În plus, statia incarcare auto electrice Nita vine cu priză Type 2 IP65, asigurând compatibilitatea cu majoritatea vehiculelor electrice de pe piață. Indiferent de marcă sau model, puteți fi sigur că vehiculul dvs. va fi încărcat în condiții de siguranță și eficiență.

  O altă caracteristică importantă este fiabilitatea stației de încărcare Nita. Produsul este fabricat conform celor mai înalte standarde de calitate și vine cu o garanție extinsă. Astfel, puteți avea încredere că investiția dvs. într-o stație de încărcare auto electrică Nita este una sigură și durabilă.

  Pentru a rezuma, statia incarcare auto electrice Nita 22kW Autostart display priza Type 2 IP65 este o soluție inovatoare și eficientă pentru încărcarea vehiculelor electrice. Cu puterea sa de 22kW, funcția Autostart, display-ul intuitiv și priza Type 2 IP65, Nita vă oferă o experiență convenabilă și rapidă de încărcare.

  Faceți trecerea la mobilitatea sustenabilă și alegeți statia incarcare auto electrice Nita 22kW Autostart display priza Type 2 IP65 pentru a vă încărca vehiculul electric în cel mai eficient și convenabil mod posibil. Investiția dvs. într-o stație de încărcare auto electrică Nita este o investiție în viitor și într-un mediu mai curat și mai sănătos.

  Specificații Tehnice
  ACTIVARE INCARCAREAUTOSTART
  CONECTOR ALIMENTAREBORNA-PORT CONEXIUNE
  CONSUM22KW
  CULOARENEGRU
  CURENT NOMINAL32A
  GAMANITA
  GARANTIE2 ANI
  GRAD PROTECTIEIP65
  INALTIME366MM
  INTERFATADISPLAY TOUCHSCREEN
  LATIME120MM
  LUNGIME261MM
  MATERIALMETAL
  MOD INCARCAREMOD 3
  NUMAR POLI3P+N+E
  PRODUCATORNITA
  PROTECTIE SUPRATENSIUNEDA
  REZISTENTA MECANICAGRAD IK10
  TEMPERATURA OPERARE-25/+50 C
  TENSIUNE ALIMENTARE (V)400V
  TIP MONTAJAPLICAT
  TIP PRODUSSTATIE INCARCARE
  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review