Căutare
Catalog
  Meniu Close
  electric sales

  Statie incarcare electrica auto EV Gewiss WB I-CON RFID-LAN 7.2KW Type 2 T2C IP55 GWJ3012L

  Producător: Gewiss
  Statie incarcare auto EV Gewiss WB I-CON RFID-LAN 7.2KW Type 2 T2C IP55 GWJ3012. Statie incarcare 7.2kw putere pentru incarcare auto electrice. Destinata uzului casnic si/sau cladiri birouri.
  Selectam zilnic produse apreciate de clienti, ce au pret redus si care pot fi expediate imediat. PRICE BUSTERS
  Reduceri
  Montare rapida si usoara
  Statie incarcare pentru us caznic
  Incarcare rapida, sigura si de incredere
  Economie de energie si protectie garantate
  Coduri produs GS03380 GWJ3012L 8034035071195
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții

  Pret lista: 10.336,62 lei Prețul de baza al produsului.

  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 8.396,62 lei
  7.817,43 lei
  Economisești 579,19 lei
  i h
  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Transport gratuit
  Calculat pe baza timpului mediu de livrare a 95% din comenzi ce conțin produse aduse la comandă. Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Specificații Tehnice
  CONSUM 7.4KW
  System unit
  CONECTOR ALIMENTARE 1 X TYPE 2 MOBIL & 5M CABLU
  CULOARE GRI
  ACTIVARE INCARCARE RFID/APP
  GAMA JOINON
  GRAD PROTECTIE IP55
  INTERFATA LED
  MATERIAL THERMOPLASTIC
  MOD INCARCARE MOD 3
  PRODUCATOR GEWISS
  REZISTENTA MECANICA GRAD IK10
  TEMPERATURA OPERARE -25°C / +50°C
  TENSIUNE ALIMENTARE (V) 230V

  Arată specificațiile produsului

  Statie incarcare electrica auto EV Gewiss WB I-CON RFID-LAN 7.2KW Type 2 T2C IP55 GWJ3012L

  Statia de incarcare Gewiss constituie candidatul perfect pentru casa sau locul tau de munca datorita incarcarii rapide si usoare si a sigurantei cu care poate fi utilizata. Se alimenteaza la 230V si are o putere de incarcare maxima de 7.2kW, intensitatea incarcarii putand fi reglata manual. Rezistenta mecanica IK10 si gradul de protectie IP55 fac statia sa fie sigur de folosit si ii confera durabilitate si rezistenta la factorii de mediu, putand fi amplasata atat in interior cat si in exterior.

  I-CON-ul poate fi montat cu usurinta, cu ajutorul manualului de instructiuni primit la achizitionarea produsului, pe un perete sau piedestal. Acesta se remarca prin design-ul minimalist si elegant, potrivit unui mediu privat sau semi-public.

  Usor si sigur de folosit, statia de incarcare dispune de functia “one hand recharge”. Statia de incarcare auto este echipata si cu un dispozitiv pentru protectie impotriva dispozitivelor care provoaca pierderi de curent continuu, ceea ce genereaza economii semnificative si asigura o protectie absoluta a sistemului electric si a persoanelor.

  Statia de incarcare auto are functia autostart. Punctele de incarcare cu autostart pot fi utilizate de orice utilizator, fara a fi necesara autentificarea.

  Pe etbm.ro gasesti o intreaga gama de statii incarcare electrice pentru uz casnic si cladiri de birouri ori institutii. Contacteaza-ne si iti vom oferi consultanta aplicata pe nevoile tale de-a lungul intregului proces, de la cumparare pana la montare si punere in functiune.

  Despre GEWISS

  Gewiss este un lider international in ceea ce priveste productia de sisteme si componente pentru instalatii electrice de joasa tensiune. Grupul Gewiss a luat nastere in 1997, cuprinzand 12 companii comerciale si industriale internationale si are sediul social la Bergamo, unitati de productie in Germania, Franta si Portugalia. Gewiss a fost fondat in Romania in anul 2007, avand sediul si showroomul principal la Bucuresti.

  Misiunea companiei consta in oferta de solutii inovative si scalabile pentru constructii, industrii si infrastructuri si totodata imbunatatirea sigurantei si calitatii vietii. 

  Gewiss ofera produse si solutii pentru domeniul rezidential, tertiar si luminotehnic, avand o gama larga de apararaj ce satisface orice cerinta din instalatiile electrice. Pentru unitatile de productie industriala, Gewiss ofera solutii pentru siguranta operatorilor si eficienta totala a dispozitivelor, a echipamentului si a utilajelor: sistemele de iluminat, de protectie electrica si conexiunile industriale formeaza un sistem de instalatii electrice complet, pentru orice tip de unitate industriala (naval, fabricatie, alimentar, energie, minerit s.a). Pentru santierele de constructii produsele Gewiss cuprind tablouri echipate si echipamente de iluminat si semnalizare care pot satisface orice cerinta de electrificare. 

  Produsele sunt proiectate pentru durabilitate pe termen lung si pentru a rezista la conditiile meteo dificile si factorii de mediu care afecteaza santierele de constructii in aer liber. Instalatiile electrice de exterior marca Gewiss sunt singurele de pe piata care raspund tuturor cerintelor: domotica, energie si iluminat. 

  Gewiss a creat un sistem complet, format din produse pentru sisteme de iluminat si sisteme electrice, capabil sa asigure conditii ideale de iluminat si o eficienta continua a utilajelor in toate domeniile logisticii.

  Pentru unitati comerciale, spatii publice sau unitati de cazare, Gewiss ofera cel mai performant sistem de domotica, ce include aparate de control pentru cladiri si case inteligente si sisteme de protectie si distributie a energiei. Datorita sistemului domotic, este posibila gestionarea si controlul, chiar si de la distanta, al intregului spatiu (lumini, scenarii, temperatura, calitatea aerului, sistem de monitorizare), care afecteaza starea de bine si calitatea vietii. 

  Pentru uz rezidential, sistemul Gewiss complet pentru automatizarea locuintei se integreaza perfect in orice context. Aparatele modulare, tablourile si cofretele de distributie, dozele cu montaj incastrat si corpurile de iluminat cu LED de interior formeaza solutia unica pentru eficienta si siguranta. Mediile domestice pretentioase sau de lux necesita cele mai bune solutii de domotica, energie si iluminat, astfel Gewiss poate asigura pe langa tehnologia inovativa, un design atractiv, contemporan sau elegant, pentru orice tip de locuinta. Spatiile verzi sau curtea reprezinta cartea de vizita a casei tale si trebuie imbunatatite aferent. Sistemul de iluminare de la Gewiss pentru exterior sau spatii verzi reprezinta nu doar decor pentru orice tip de gradina sau arhitectura, dar asigura si functia de semnalizare si de indicare a aleilor, daca este cazul. 

  Aparatura este impartita in mai multe game, care nu sunt intotdeauna compatibile intre ele: Gewiss Chorus – cu o paleta larga de culori, designuri si finisaje, Gewiss System – destinata oricarui tip de ambient, compatibila cu dozele din gama Gewiss 27 COMBI, Gewiss PLAYBUS – ideala pentru instalatiile incastrate si Gewiss DAHLIA – destinata dozelor rotunde sau patrate.

  Gewiss se mandreste cu o ideologie sustenabila, bazata pe dezvoltarea activitatii, luand in calcul resursele sociale si de mediu si cu o etica a muncii bazata pe principiul corectitudinii si al transparentei totale. Astfel, actioneaza in scopul reducerii cantitatii de deseuri si isi gestioneaza eficient resursele umane, naturale si financiare.

  Punctele forte ale Gewiss sunt reprezentate de produsele vedeta si anume:

  • aparataj modular
  • rama decorativa pentru aparataj modular
  • doza derivatie
  • doza incastrata modulara
  • doza aparat
  • corpuri iluminat industriale
  • tablouri organizare santier
  • prize industriale
  • intrerupatoare automate
  • echipament de protectie
  • distributie electrica
  • tablou electric si sigurante automate
  • statii incarcare electrice
  • tablouri electrice
  • fise industriale
  • prize si fise industriale
  • priza modulara
  • doza derivatie aparenta
  • prize si intrerupatoare modulare Gewiss System
  • prize si intrerupatoare modulare Gewiss Chorus
  • corpuri iluminat industriale Smart
  • statii incarcare JoinOn
  Arată descrierea produsului