Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Telecomenzi

  Descoperă arta telecomenzilor la etbm.ro – explozie de tehnologie la vârf de deget

  Telecomenzile au evoluat de la simple dispozitive de comandă la distanță la centru de control pentru lumea noastră digitală. La etbm.ro, suntem pionieri în aducerea celei mai recente tehnologii la ușa ta, oferind o gamă variată de telecomenzi pentru orice nevoie: de la cele clasice, până la cele inteligente care îți transformă casa într-un sanctuar al confortului digital.

  Pe lângă telecomenzi, gama noastră extinsă include produse precum balast, startere, ignitere, și accesorii audio-video. Mai mult, oferim soluții pentru organizarea cablurilor, cum ar fi canal cablu, și opțiuni pentru extinderea accesului la energie prin prelungitoare și cordoane, fără a neglija necesitatea de prize și fișe industriale robuste pentru medii de lucru exigente.

  etbm.ro se mândrește cu un portofoliu de peste 13,500 de articole de iluminat și materiale electrice, fiecare produs fiind ales pentru calitatea și fiabilitatea sa. Ca unul dintre cei mai importanți comercianți din domeniul electric, iluminatului și smart home din România și Estul Europei, expertiza noastră în domeniu este incontestabilă.

  Când navighezi pe etbm.ro pentru telecomenzi, găsești nu doar un produs, ci și un partener de încredere în tehnologie. Fie că este vorba de simplificarea acțiunilor zilnice prin telecomenzi universale sau de crearea unui ecosistem conectat pentru casa ta inteligentă, noi te asigurăm că fiecare click este o declarație a inovației și confortului.

  În plus, site-ul nostru este o resursă neprețuită de sfaturi și sugestii practice de utilizare, menite să te ajute să exploatezi la maximum fiecare produs achiziționat. De la instalare la optimizare, echipa ETBM este alături de tine pentru a transforma fiecare interacțiune cu produsele noastre într-o experiență plăcută și eficientă.

  Investește în calitate, tehnologie și inovație cu etbm.ro. Alege telecomenzi care îți deschid lumea, materiale electrice care construiesc viitorul și iluminat care aduce strălucirea tehnologiei în casa ta. Cu etbm.ro, ești nu doar un pas înainte – ești parte din viitorul electric care se scrie acum!

  Telecomanda Steinel RC10 RS PRO 007645

  Telecomanda Steinel RC10 RS PRO 007645


  SE00026
  Telecomanda Steinel Pro RC10 este din plastic negru si se poate folosi pentru luminile RS Pro LED Q1. Aceasta controleaza timpul de repaus, setari de estompare, interval HF, setari la distanta, resetare alimentare.

  137,79 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Telecomanda Steinel Universala 009151

  Telecomanda Steinel Universala 009151


  SE00035
  Telecomanda Steinel Universala este din plastic negru si are dimensiunile 5.2 cm lungime, 2.6 cm latime si 11.5 cm inaltime. Aceasta inlocuieste telecomenzile de la modelul IR RC1 pana la RC12.

  600,03 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Controller Stenel Livelink 013653

  Controller Stenel Livelink 013653


  SE00065
  Descopera controlerul Stenel Livelink 013653: o solutie de varf pentru gestionarea iluminatului. Performanta fiabila si functionalitate avansata pentru eficienta maxima. Achizitioneaza acum.

  1.648,97 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Modul Steinel emergenta SERIE-R 64143

  Modul Steinel emergenta SERIE-R 64143


  SE00299
  Modulul Steinel de emergenta este din plastic alb si are dimensiunile de 6.8 cm lungime, 2 cm latime si 10.1 cm inaltime. Acesta se foloseste pentru lampile RS PRO Connect R si aprinde automat o lumina de urgenta cu LED in cazul unei pene de curent (107 lm), timp de 3 ore.

  395,58 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Telecomanda Steinel PRO RC8 559410

  Telecomanda Steinel PRO RC8 559410


  SE00331
  Telecomanda Steinel Pro RC8 este din plastic negru si se poate folosi pentru senzorii de prezenta Presence Control Pro, comutatoarele de prezenta si senzorii de miscare cu interfata COM1, COM2, DIM si DALI.

  146,68 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Telecomanda Steinel Control Pro Black 592806

  Telecomanda Steinel Control Pro Black 592806


  SE00338
  Telecomanda Steinel Control Pro este din plastic negru si se poate folosi pentru toti senzorii de prezenta Presence Control Pro, intrerupatoarele de prezenta si senzorii de miscare cu interfata Dali.

  115,56 lei
  La comandă - Stoc Furnizor
  Filtre Close

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play