Căutare
Catalog
  Meniu Close

  USOL ABB T5N 630 PR221DS-LS I 630A 3pF, 1SDA054396R1

  Producător: ABB
  USOL ABB T5N 630 PR221DS-LS I 630A 3pF, 1SDA054396R1
  Selectam zilnic produse apreciate de clienti, ce au pret redus si care pot fi expediate imediat. PRICE BUSTERS
  Electric Sales
  Coduri produs SKU: AB00504 MPN: 1SDA054396R1 EAN: 8015644554941
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 9.844,77 lei
  2.984,45 lei
  Economisești 6.860,32 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Transport gratuit
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Specificații Tehnice
  CURENT NOMINAL 630A
  NUMAR POLI 3P

  Arată specificațiile produsului

  Despre ABB

  ABB este o companie de top in tehnologie la nivel Mondial, care doreste sa stimuleze transformarea societatii si a industriei pentru a obtine un viitor mai productiv si durabil. Prin conectarea software-ului la portofoliul sau de electrificare, robotica, automatizare si miscare, ABB depaseste limitele tehnologiei pentru a conduce performanta la noi niveluri. Cu o istorie de excelenta de peste 130 de ani, succesul ABB este condus de aproximativ 105.000 de angajati talentati din peste 100 de tari.

  ABB opereaza in domeniul electrificarii, automatizarii si roboticii. Afacerea ABB Electrification ofera un portofoliu larg de produse, solutii digitale si servicii, de la substatii la prize, permitand o electrificare sigura, inteligenta si durabila.

  Ofertele ABB cuprind inovatii digitale si conectate pentru tensiune joasa si medie, inclusiv infrastructura EV, invertoare solare, substatii modulare, automatizare a distributiei, protectie a energiei, accesorii de cablare, aparate de comutare, carcase, cablare, detectie si control.

  In materie de automatizari, catalogul ABB cuprinde o gama larga de solutii pentru procese automatizate si industrii hibride, incluzand solutii integrate de automatizare, electrificare si digitale specifice industriei, tehnologii de control, software si servicii avansate, precum si oferte de masurare si analiza, precum si oferte pentru turboalimentare. Lucrand indeaproape cu clientii, afacerea ABB Process Automation scrie viitorul operatiunilor sigure si inteligente.

  Valorile ABB reprezinta baza culturii companiei. Ele modeleaza felul in care actioneaza in relatie cu clientii, partenerii si societatea. ABB se ghideaza dupa curaj, grija, curiozitate si colaborare.

  In calitate de lider tehnologic, ABB adopta intotdeauna o abordare durabila a afacerii, concentrandu-se pe acele domenii in care pot aduce un adevarat impact: reducerea emisiilor de carbon, conservarea resurselor si promovarea progresului social.

  Oamenii de stiinta si tehnologii ABB inoveaza continuu o gama cuprinzatoare de produse, sisteme si servicii care maresc eficienta energetica, fiabilitatea si productivitatea pentru clientii industriali, de utilitati si de infrastructura.

  ABB are o istorie lunga si o bogata mostenire de inovatie tehnologica. ABB si precursorii sai, Asea si BBC, nu numai ca au inventat sau au fost pionieri in multe tehnologii de alimentare si automatizare, dar si-au pastrat tehnologia si liderul pe piata in multe dintre aceste domenii, adesea timp de decenii.

  Cu munca multa si un angajament clar din partea conducerii ABB de la sediul central si din regiunile si afacerile lor, ABB a vazut impactul pozitiv pe care un program robust de conformitate si integritate si o cultura puternica a integritatii il pot avea asupra succesului si durabilitatii pe termen lung a companiei.

  ***

  Descopera si mai multe produse pe ETBM. Iti punem la dispozitie un intreg spectru de produse si materiale electrice, corpuri si surse de iluminat, cabluri electrice, aparataj si aparatura de protectie, tablouri electrice, sisteme de distributie electrica, conectica si accesorii electrice, prize si intrerupatoare atat clasice cat si modulare si aparente/aplicate. 

  Suntem parteneri cu cei mai importanti producatori de electrice si iluminat.

  Arată descrierea produsului