Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Variator LED rotativ Gewiss Chorus Monochrome 1 modul Negru GW12566

  Variator LED rotativ marca Gewiss Chorus, gama Monochrome, cu 1 modul si culoare neagra. LED-ul nu este inclus. Alege inteligent, comanda variatoare LED de pe etbm.ro.
  Informații
  Echipament modular cu design italian
  Prevazut cu unitate de semnalizare LED
  Usurinta la montaj
  Aspect atemporal si confortabil
  Coduri produs SKU: GS03057 MPN: GW12566 EAN: 8011564895140
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Echipament modular cu design italian
  Prevazut cu unitate de semnalizare LED
  Usurinta la montaj
  Aspect atemporal si confortabil
  Coduri produs SKU: GS03057 MPN: GW12566 EAN: 8011564895140
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT

  Ne pare rău, produsul nu mai este disponibil pentru comercializare și doar pagina web a rămas disponibilă.

  Avem însă peste 17000 de produse disponibile și te invităm să le descoperi.

  Descriere

  Bun venit în universul inovator al soluțiilor de iluminat de calitate superioară! Astăzi vă prezentăm cu entuziasm Variatorul LED rotativ Gewiss Chorus Monochrome, o piesă esențială pentru a transforma complet modul în care interacționați cu iluminatul dvs. Cu un design modern și o tehnologie avansată, acest variator este cea mai bună alegere pentru a vă bucura de o experiență de iluminare de excepție în orice mediu. Haideți să explorăm împreună cinci caracteristici unice care fac din Variatorul LED rotativ Gewiss Chorus Monochrome o opțiune remarcabilă pentru proiectul dvs.!

  1. Control intuitiv și precis: Variatorul LED rotativ Gewiss Chorus Monochrome oferă un control complet asupra nivelului de lumină, permițându-vă să ajustați intensitatea luminii exact așa cum doriți. Rotiți cu ușurință variatorul pentru a obține lumina perfectă pentru fiecare moment - de la atmosfera relaxantă a unei seri liniștite la luminozitatea necesară pentru o activitate productivă.

  2. Design sofisticat: Cu o finisare în negru elegant și linii curate, acest variator se integrează perfect în gama de produse Chorus Monochrome. Designul său modern adaugă o notă de eleganță și stil oricărui spațiu, transformând iluminatul într-o experiență plăcută și plină de rafinament.

  3. Economisirea energiei: Cu tehnologia LED de vârf, Variatorul LED rotativ Gewiss Chorus Monochrome este o soluție prietenoasă cu mediul și cu portofelul dvs. Eficiența energetică superioară vă permite să economisiți energie și să contribuiți la reducerea impactului asupra mediului.

  4. Durabilitate excepțională: Calitatea și durabilitatea sunt fundamentale pentru Gewiss, iar acest variator nu face excepție. Fabricat din materiale de înaltă calitate, acesta este proiectat să reziste în timp și să ofere o performanță constantă, oferindu-vă liniștea că veți avea parte de iluminat fiabil și de lungă durată.

  5. Compatibilitate versatilă: Variatorul LED rotativ Gewiss Chorus Monochrome este conceput să funcționeze perfect cu produsele din seria Chorus Monochrome, oferindu-vă flexibilitatea de a crea un sistem de iluminat personalizat și complet adaptat nevoilor dvs. Cu o gamă largă de aplicații, acest variator poate fi folosit în diverse medii, de la spații comerciale până la rezidențiale, întotdeauna oferind o experiență de iluminat excepțională.

  Puneți-vă în valoare spațiul și creați o atmosferă deosebită cu Variatorul LED rotativ Gewiss Chorus Monochrome! Cu controlul intuitiv, designul sofisticat și economisirea de energie, acesta reprezintă o investiție inteligentă pentru proiectul dvs. Profitați de calitatea superioară și performanța de încredere oferite de Gewiss pentru a transforma iluminatul într-o experiență plăcută și personalizată! Comandați acum și adăugați un strop de magie luminos în fiecare colț al spațiului dvs.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, ChoruSmart, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review