Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Veioze Camera de Joaca

  Descoperă Lumea Luminoasă a Veiozelor pentru Camera de Joaca la etbm.ro! Aici, pasiunea pentru electrice și iluminat se împletește cu inovația pentru a oferi cele mai bune soluții de iluminat pentru cel mai drag spațiu al celor mici.

  Veiozele noastre pentru camera de joaca sunt mai mult decât simple surse de lumină: sunt elemente ce stârnesc curiozitatea, stimulează creativitatea și asigură un ambient sigur și confortabil. Fiecare veioză este atent selectată pentru a completa armonios spațiul, fiind perfectă pentru a citi povești captivante sau pentru a construi castele din perne.

  La etbm.ro, înțelegem că fiecare detaliu contează. De aceea, veiozele noastre sunt proiectate să fie durabile, eficiente energetic și ușor de întreținut, asigurând astfel o experiență plăcută și economică pe termen lung.

  Știm că siguranța este esențială. De aceea, toate produsele noastre sunt verificate pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de siguranță, fiind ideale pentru camera celor mici.

  În plus, pe etbm.ro vei găsi sfaturi utile pentru alegerea veiozei perfecte, de la design la funcționalitate. Vă îndrumăm în alegerea stilului potrivit, fie că preferați ceva modern, clasic sau ludic, și vă oferim sugestii pentru integrarea veiozei în decorul camerei de joacă.

  Pentru orice întrebări, echipa noastră de experți în iluminat și electrice este mereu la dispoziție. Vizitează etbm.ro pentru a explora gama noastră variată și a aduce un strop de magie în camera de joacă a copilului tău!

  Arată descrierea

  -32% Reduceri Festive Season BEST xx Veioza Dalber Sweet Dance 70911

  Veioza Dalber Sweet Dance 70911

  Plastic roz
  AM11483
  Veioza Dalber din gama Sweet Dance este din plastic multicolor, destinata iluminatului pentru copii, cu 1 sursa de lumina x E14 si putere 40W. Dimensiunile sunt 15 cm lungime, 13 cm latime si 30 cm inaltime. Becul nu este inclus.
  Cel mai mic pret in ultimele 30 de zile. Pretul de vanzare este afisat mai jos. 177,13 lei
  121,00 lei
  Au mai ramas doar 1 in stoc

  pachete hue

  hue outdoor