Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Sisteme de captare si coborare

  Bine ați venit în secțiunea noastră dedicată sistemelor de captare și coborâre – componenta esențială a oricărui sistem paratrăsnet performant. La ETBM, înțelegem importanța securității electrice și a protecției împotriva fenomenelor naturale imprevizibile. Prin urmare, oferim o gamă vastă de soluții pentru a asigura siguranța locuințelor, instituțiilor și instalațiilor industriale.

  Un sistem de captare și coborâre de calitate este inima oricărui sistem de protecție împotriva descărcărilor electrice atmosferice. Acesta nu numai că previne deteriorarea structurii clădirii, dar și minimizează riscul de incendiu sau de avariere a echipamentelor electrice. Sistemul nostru include o selecție de electrozi de împământare de înaltă performanță, tije și trepiede robuste, ancore sigure, cleme de paratrăsnet de cea mai bună calitate, descărcătoare de supratensiune eficiente și, bineînțeles, vârfuri paratrăsnet OPR – toate proiectate să ofere o protecție optimă.

  În detaliu, sistemele noastre de captare și coborâre sunt proiectate să captureze și să conducă energia trăsnetelor direct spre pământ, reducând astfel riscul de avarii. În plus, electrozii de împământare asigură dispersarea sigură și eficientă a energiei electrice în pământ, prevenind astfel acumularea periculoasă a potențialului electric. Tijele și trepiedele noastre oferă stabilitate și rezistență în fața intemperiilor, iar clemele de paratrăsnet asigură conexiuni electrice sigure și durabile.

  La ETBM, considerăm că descărcătoarele de supratensiune sunt o componentă crucială a sistemului de protecție. Acestea protejează echipamentele electrice de fluctuațiile de tensiune periculoase și de transienții de tensiune care pot surveni în timpul furtunilor. Vârfurile paratrăsnet OPR, la rândul lor, sunt proiectate pentru a atrage și a iniția o descărcare controlată și directă, asigurând astfel că energia trăsnetului este îndreptată în siguranță spre sistemul de coborâre și împământare.

  Dar ce face ETBM să se distingă pe piață? Expertiza noastră în domeniul electricelor și angajamentul față de inovație și calitate. Cu peste 13500 de articole în portofoliul nostru, suntem lideri în furnizarea de soluții electrice și de iluminat inteligent în România și Europa de Est. Când alegeți ETBM, alegeți o expertiză inegalabilă și un partener de încredere în securitatea electrică a clădirii dvs.

  Sfaturi practice:

  1. Evaluarea necesităților: Înainte de achiziție, este crucial să evaluați specificul structurii și să determinați configurația optimă a sistemului de captare și coborâre pentru clădirea dvs.
  2. Instalarea profesionistă: Recomandăm întotdeauna instalarea acestor sisteme de către electricieni autorizați și experți pentru a garanta eficiența și siguranța acestora.
  3. Întreținere periodică: Verificați și întrețineți regulat componentele sistemului pentru a asigura funcționalitatea lor continuă și pentru a preveni orice uzură neașteptată.

  Pe etbm.ro, mândria noastră constă în a vă oferi nu doar produse, ci soluții complete, care să asigure siguranța și binele dvs. Explorați gama noastră extinsă de sisteme de captare și coborâre și lăsați-ne să vă fim ghid în alegerea soluției optime. Vizitați etbm.ro și experimentați excelența în servicii, produse și suport tehnic. Pentru că atunci când vine vorba de protecția împotriva trăsnetelor, noi nu doar îndeplinim standardele – le definim.

  Legatura cruce Obo Bettermann pentru platbanda 5314534

  Legatura cruce Obo Bettermann pentru platbanda 5314534


  OB00809
  Legatura cruce marca Obo Bettermann pentru platbanda, din otel. Alege inteligent, comanda materiale pentru sisteme paratrasnet de pe etbm.ro.

  19,41 lei
  In stoc
  Filtre Close

  hue outdoor

  filme philips hue

  philips hue play