Căutare
Catalog
  Meniu Close

  Canal cablaj perforat 40x80, Scame, 874.R4080

  Producător: Scame
  Canal cablaj marca Scame perforat, dimensiuni 40x80mm si lungime bara 2m. Alege inteligent, comanda canale pentru cablaj de pe etbm.ro.
  Selectam zilnic produse apreciate de clienti, ce au pret redus si care pot fi expediate imediat. PRICE BUSTERS
  Coduri produs SKU: SC00074 MPN: 874.R4080 EAN: 8001636058146
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 56,09 lei
  35,33 lei
  i h

  In stoc
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: metru liniar
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Documentatie
  Recomandări pentru tine
  Specificații Tehnice
  LUNGIME 2M
  TIP PRODUS CANAL CABLAJ

  Arată specificațiile produsului

  Despre Scame

  Scame este o companie italiana producatoare de componente si sisteme pentru instalatii electrice de joasa tensiune in domeniul rezidential si industrial.

  Compania fondata in anul 1963 a devenit un grup international cu peste 650 de angajati care opereaza la nivel global cu 18 sedii de vanzari si sucursale, dintre care trei sunt si unitati de productie.

  De-a lungul anilor, Scame nu a incetat sa inoveze si sa valorifice produsele pe care le produc. Misiunea Scame este sa creeze produse eficiente, usor de instalat si optime pentru uz zilnic.

  Scame prezinta un catalog de peste 20000 de produse care au in spate conceptul simplitatii. Scame crede in idea unei lumi adaptate omului si iau in considerare mobilitatea durabila ca modalitate de realizare a unei astfel de lumi, prin respectul pentru mediul inconjurator. Isi doresc ca avand o divizie in cadrul companiei dedicata cercetarii si dezvoltarii sistemelor inteligente de incarcare sa atinga acest ideal.

  Deja pionier in domeniul solutiilor pentru incarcarea vehiculelor electrice, pentru care este acum un reper, Scame doreste sa dezvolte si o gama articulata de produse ATEX IEC-Ex pentru instalare in zone periculoase, fara a neglija oferta sa traditionala bazata pe produse pentru aplicatii casnice si industriale.

  Calitatea produselor Scame, garantata de laboratorul din cadrul companiei certificat WMT de IMQ, precum si excelenta proceselor companiei si impactul redus asupra mediului, sunt confirmate de numarul mare de marci international de calitate, de certificarea ISO 9001 obtinuta.

  Scame se mandreste cu un catalog capabil sa raspunda la orice cerere de instalare, o calitate a produselor superioara si servicii rapide pentru clienti, lucru care le-a permis sa isi afirme prezenta la nivel international.

  Vocatia Scame este sa reduca la minimum impactul asupra mediului al proceselor noastre, astfel incat toata lumea sa se poata bucura de un mediu de locuibil si sanatos.

  Scame se plaseaza cu un pas inaintea viitorului prin actualizarea constanta a proceselor de productie, din ce in ce mai eficiente, automatizate si integrate, dar din ce in ce mai dependente de abilitatile umane, investind in formare continua, pentru ca in viziunea companiei nu poate exista “o fabrica inteligenta fara oameni destepti”.

  Imbunatatindu-si produsele si profitand de noile tehnologii, Scame isi doreste sa ajunga la consumator intr-un mod in care sa ii inteleaga nevoile si sa faca cat mai usor legatura dintre om si masina.

  ***

  Descopera si mai multe produse pe ETBM. Iti punem la dispozitie un intreg spectru de produse si materiale electrice, corpuri si surse de iluminat, cabluri electrice, aparataj si aparatura de protectie, tablouri electrice, sisteme de distributie electrica, conectica si accesorii electrice, prize si intrerupatoare atat clasice cat si modulare si aparente/aplicate. 

  Arată descrierea produsului