Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Dulap Metalic Starke 25X25X15 IP65

  Dulapul metalic Starke este predispus pentru montarea de automatizari electrice. Dimensiunile sunt 25 cm lungime, 25 cm latime si 15 cm inaltime. Carcasa este rezistenta la impact si stres mecanic.
  Informații
  Coduri produs SKU: ST00084 MPN: DM 250X250X150 IP65 EAN: 5944035104645
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Coduri produs SKU: ST00084 MPN: DM 250X250X150 IP65 EAN: 5944035104645
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Pret recomandat de producator. Pret vanzare afisat mai jos. PRP: 137,18 lei
  95,10 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Bun venit în lumea automatizărilor electrice moderne cu dulapul metalic Starke de 25x25x15cm IP65! Acest produs inovator aduce o soluție durabilă și sigură pentru protejarea echipamentelor tale electrice valoroase. Cu o carcasă robustă și rezistentă la impact, dulapul Starke își asumă misiunea de a-ți oferi un mediu sigur pentru automatizările electrice vitale. Hai să explorăm împreună cinci caracteristici unice ale acestui dulap de excepție.

  1. Durabilitate excepțională: Construit dintr-un metal de calitate superioară, dulapul Starke asigură o protecție de lungă durată pentru echipamentele tale. Indiferent de condițiile de mediu, acesta rezistă la uzură, coroziune și factori externi dăunători, menținându-și funcționalitatea în timp.

  2. Certificare IP65: Dulapul are o carcasă complet etanșă, conform standardului IP65, ceea ce înseamnă că echipamentele interioare sunt protejate în mod eficient împotriva prafului și jeturilor de apă puternice. Indiferent dacă se află în interior sau în exterior, echipamentele tale vor fi mereu în siguranță.

  3. Rezistență la impact și stres mecanic: dulapul Starke este conceput să reziste la condiții riguroase și să facă față stresului mecanic. Indiferent dacă este vorba de vibrații sau impact accidental, dulapul asigură integritatea echipamentelor din interior, păstrându-le în funcțiune optimă.

  4. Montaj facil: Cu un design inteligent și ușor de instalat, dulapul metalic Starke îți oferă o experiență de montare facilă și rapidă. Poți economisi timp prețios și te poți bucura rapid de beneficiile automate ale sistemului tău electric.

  5. Versatilitate în utilizare: Cu dimensiunile sale compacte de 25x25x15cm, dulapul se integrează perfect în diverse spații, fie că este vorba de mediul industrial sau rezidențial. Poți folosi dulapul Starke pentru a proteja automatizări electrice în instalații de iluminat, control al accesului, sisteme de securitate și multe altele.

  În concluzie, dulapul metalic Starke 25x25x15cm IP65 reprezintă alegerea ideală pentru automatizările electrice, oferindu-ți protecție și siguranță pentru echipamentele tale valoroase. Cu durabilitatea sa excepțională, certificarea IP65, rezistența la impact și stres mecanic, montajul facil și versatilitatea în utilizare, acest dulap va contribui la optimizarea funcționării sistemului tău electric.

  Investește în calitate și eficiență cu dulapul metalic Starke, iar automatizările tale vor atinge noi culmi de performanță și fiabilitate!

  Vezi si:

  Automatizari Tablouri Electrice, Tablouri si Sisteme de Distributie, Dulapuri metalice, Tablouri metalice, Tablouri plastic, Starke

  Specificații Tehnice
  CULOAREGRI
  GRAD PROTECTIEIP65
  INALTIME15CM
  LATIME25CM
  LUNGIME25CM
  MATERIALMETAL
  PRODUCATORSTARKE
  TIP MONTAJAPLICAT
  TIP PRODUSDULAP METALIC
  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review