Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Statie incarcare auto electrice Gewiss EV WB I-CON 11kW Type 2 Autostart T2C GWJ3013A

  Statie incarcare auto electrice Gewiss EV WB I-CON 11kW Type 2 Autostart T2C GWJ3013A. Statie incarcare, masini electrice, 11kW putere cu autostart. Destinata uzului casnic.
  Informații
  Incarcare rapida, sigura si de incredere
  Statie incarcare pentru uz casnic
  Economie de energie si protectie garantate
  Montare rapida si usoara
  Coduri produs SKU: GS03369 MPN: GWJ3013A EAN: 8034035071096
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Incarcare rapida, sigura si de incredere
  Statie incarcare pentru uz casnic
  Economie de energie si protectie garantate
  Montare rapida si usoara
  Coduri produs SKU: GS03369 MPN: GWJ3013A EAN: 8034035071096
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  5.838,29 lei
  i h

  La comandă - Stoc Furnizor
  Valabil doar pentru produsele care nu sunt in stoc. Multiplu comanda 1
  Transport gratuit
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 7-10 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Statie incarcare auto electrice Gewiss EV WB I-CON 11kW Type 2 Autostart T2C GWJ3013A

  Bine ați venit în lumea viitorului mobilității ecologice! Vom explora beneficiile și avantajele extraordinare ale stațiilor de încărcare auto electrice, cu accent special pe stația de încărcare Gewiss EV WB I-CON 11kW Type 2 Autostart T2C.

  Această stație reprezintă un pas important în direcția utilizării vehiculelor electrice, oferind o soluție eficientă și inteligentă pentru încărcarea mașinii dumneavoastră electrice.

  Stațiile de încărcare auto electrice devin din ce în ce mai indispensabile în societatea noastră, pe măsură ce ne dorim să adoptăm soluții durabile și să protejăm mediul înconjurător. Încărcarea mașinilor electrice în confortul propriei case sau în locațiile publice devine din ce în ce mai accesibilă și ușoară.

  Și aici intervine Gewiss EV WB I-CON 11kW Type 2 Autostart T2C, o stație de încărcare de încredere și inovatoare, care aduce multiple beneficii. Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestei stații de încărcare este capacitatea sa de a furniza o putere de 11kW, permițând încărcarea rapidă și eficientă a vehiculului dumneavoastră electric. Această putere ridicată vă asigură că mașina dumneavoastră va fi încărcată în cel mai scurt timp posibil, oferindu-vă libertatea de a vă bucura de călătorii lungi fără griji.

  Un alt aspect deosebit al stației de încărcare Gewiss EV WB I-CON 11kW Type 2 Autostart T2C este caracteristica sa de Autostart. Aceasta înseamnă că mașina dumneavoastră electrică va începe încărcarea automat atunci când este conectată la stație. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la pornirea manuală a încărcării sau la supravegherea procesului, stația de încărcare se va ocupa de toate aceste aspecte în mod automat, economisindu-vă timp și energie.

  Fiabilitatea și siguranța sunt prioritare când vine vorba de stațiile de încărcare auto electrice, iar Gewiss EV WB I-CON 11kW Type 2 Autostart T2C nu face excepție. Această stație este fabricată conform celor mai înalte standarde de calitate, asigurându-vă că vehiculul dumneavoastră electric va fi încărcat în condiții de siguranță și că stația va funcționa fără probleme pe termen lung.

  În plus, compatibilitatea stației de încărcare Gewiss EV WB I-CON 11kW Type 2 Autostart T2C cu conectorul Type 2 o face potrivită pentru majoritatea mașinilor electrice de pe piață. Indiferent de marca sau modelul mașinii dumneavoastră, puteți fi sigur că această stație de încărcare va îndeplini toate nevoile dumneavoastră de încărcare.

  Pentru a adăuga o notă de versatilitate, stația de încărcare Gewiss EV WB I-CON 11kW Type 2 Autostart T2C poate fi instalată atât în spațiile private, cum ar fi garajul dumneavoastră de acasă, cât și în locații publice, cum ar fi parcările și stațiile de încărcare în aer liber. Această flexibilitate vă permite să vă încărcați vehiculul electric oriunde și oricând aveți nevoie.

  Alegerea unei stații de încărcare auto electrice este o decizie inteligentă și benefică pentru viitorul dumneavoastră și al planetei noastre. Stația de încărcare Gewiss EV WB I-CON 11kW Type 2 Autostart T2C reprezintă o opțiune de top în această industrie, oferind performanțe excelente, siguranță și ușurință în utilizare. Indiferent că sunteți proprietar de mașină electrică sau aveți în plan achiziționarea uneia în viitor, stația de încărcare Gewiss EV WB I-CON 11kW Type 2 Autostart T2C vă va oferi toate avantajele și funcționalitățile necesare pentru o experiență de încărcare eficientă și convenabilă.

  Alegeți viitorul cu Gewiss EV WB I-CON 11kW Type 2 Autostart T2C și bucurați-vă de libertatea de a conduce o mașină electrică cu încredere și confort, știind că aveți întotdeauna o stație de încărcare fiabilă și performantă la dispoziție pentru a vă alimenta vehiculul.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  CONECTOR ALIMENTARE1XTYPE 2 MOBIL SI 5M CABLU
  CONSUM11KW
  CULOARENEGRU
  CURENT NOMINAL16A
  GAMAJOINON
  GRAD PROTECTIEIP55
  INTERFATALED
  MATERIALTERMOPLASTIC
  MOD INCARCAREMOD 3
  PRODUCATORGEWISS
  REZISTENTA MECANICAGRAD IK10
  TEMPERATURA OPERARE-25/+50 C
  TENSIUNE ALIMENTARE (V)400V
  TIP PRODUSSTATIE INCARCARE
  Note 1
  98% din clienți îl recomandă
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review