Căutare
Toate produsele
  Meniu Close

  Statie incarcare auto electrice Gewiss EV WB I-CON 22kW Type 2 Autostart T2C GWJ3014A

  Statie de incarcare auto electrica Gewiss EV WB I-CON 22kW Type 2 Autostart, perfecta pentru uz casnic. Incarcare rapida si sigura pentru vehiculele electrice. Compacta si usor de utilizat.
  Informații
  Incarcare rapida, sigura si de incredere
  Montare rapida si usoara
  Statie incarcare pentru us caznic
  Economie de energie si protectie garantate
  Coduri produs SKU: GS03370 MPN: GWJ3014A EAN: 8034035071102
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  Incarcare rapida, sigura si de incredere
  Montare rapida si usoara
  Statie incarcare pentru us caznic
  Economie de energie si protectie garantate
  Coduri produs SKU: GS03370 MPN: GWJ3014A EAN: 8034035071102
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții
  Alege să achiți cum îți convine.
  Ramburs, OP sau Card Online (Visa, Maestro, Mastercard)inclusiv în rate cu card de credit
  Alpha Bank sau Banca Transilvania
  Alpha BT
  4.836,26 lei
  i h

  Au mai ramas doar 1 in stoc
  Transport gratuit
  Calcul estimativ pe baza timpului mediu istoric de livrare a produsului Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Descriere

  Statie incarcare auto electrice Gewiss EV WB I-CON 22kW Type 2 Autostart T2C GWJ3014A

  În era tehnologiei și a preocupării crescânde pentru mediu, mașinile electrice au devenit o alegere populară pentru mulți șoferi din întreaga lume. Cu această creștere a popularității vehiculelor electrice, cererea pentru stații de încărcare auto electrice eficiente și convenabile este în continuă creștere.

  Una dintre opțiunile inovatoare pe care le puteți considera este stația de incărcare auto electrică Gewiss EV WB I-CON 22kW Type 2 Autostart T2C. Gewiss EV WB I-CON 22kW Type 2 Autostart T2C este o soluție avansată de încărcare auto electrică, care se evidențiază prin caracteristicile sale tehnologice de ultimă generație și funcționalitățile sale inteligente.

  Această stație de încărcare este optimizată pentru a vă oferi o experiență de încărcare rapidă, sigură și fiabilă pentru vehiculul dvs. electric. Una dintre cele mai mari avantaje ale stației de încărcare Gewiss EV WB I-CON 22kW Type 2 Autostart T2C este capacitatea sa de a furniza o putere de încărcare de 22kW. Aceasta înseamnă că mașina dvs. electrică va fi încărcată rapid și eficient, economisindu-vă timp prețios în timpul călătoriilor.

  Indiferent dacă vă opriți pentru o scurtă pauză sau pentru o noapte de odihnă, această stație de încărcare vă va ajuta să vă alimentați vehiculul electric în cel mai eficient mod posibil. De asemenea, stația de incărcare Auto Electrică Gewiss EV WB I-CON 22kW Type 2 Autostart T2C este echipată cu tehnologia Type 2 Autostart T2C. Această tehnologie inteligentă permite începerea și oprirea încărcării în mod automat, pe baza conectării și deconectării cablului de încărcare. Acest aspect facilitează și optimizează procesul de încărcare, fără a fi nevoie să interveniți manual în fiecare etapă.

  Cu privire la siguranță, stația de încărcare Gewiss EV WB I-CON 22kW Type 2 Autostart T2C este construită în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Dispune de protecții integrate împotriva supratensiunii, scurtcircuitului și avariei de peste curent, oferindu-vă o încărcare sigură și fără griji. Puteți fi sigur că mașina dvs. electrică este în siguranță în timpul procesului de încărcare. Pe lângă toate acestea, stația de încărcare Gewiss EV WB I-CON 22kW Type 2 Autostart T2C este compatibilă cu standardul Type 2, care este utilizat pe scară largă în Europa și în multe alte regiuni din lume. Această compatibilitate face ca această stație de încărcare să fie o alegere excelentă pentru proprietarii de vehicule electrice din întreaga lume.

  În concluzie, stația de incărcare Auto Electrică Gewiss EV WB I-CON 22kW Type 2 Autostart T2C este o alegere ideală pentru încărcarea vehiculului dvs. electric. Cu performanțe de top, tehnologie avansată și siguranță integrată, această stație de încărcare vă va asigura că mașina dvs. electrică este mereu alimentată și pregătită pentru următoarea aventură.

  Optați pentru o soluție durabilă și eficientă. Alegeți Gewiss EV WB I-CON 22kW Type 2 Autostart T2C pentru stațiile de încărcare auto electrice și bucurați-vă de avantajele tehnologiei moderne în fiecare călătorie. Echipați-vă vehiculul electric cu o stație de încărcare de încredere și contribuiți la viitorul sustenabil al mobilității.

  Vezi si:

  Despre Gewiss, Statii Incarcare Auto Electrice 4kW, Statii Incarcare Auto Electrice 7kW, Statii Incarcare Auto Electrice 11kW, Statii Incarcare Auto Electrice 22kW, Aparataj modular Gewiss Chorus, Chorus One, Chorus Geo, Chorus Ego, Chorus Lux, Chorus Ice, Chorus Ice Touch, Chorus Monochrome, Chorus Antibacterian, Aparataj modular Gewiss System, Aparataj aparent Gewiss 27 Combi, Aparataj clasic Gewiss Dahlia, Tablouri plastic, Tablouri metalice, Tablouri organizare santier, Sigurante Automate, Sigurante Diferentiale

  Specificații Tehnice
  ACTIVARE INCARCARELIBER
  CONECTOR ALIMENTARE1XTYPE 2 MOBIL SI 5M CABLU
  CONSUM22KW
  CULOAREGRI
  GAMAJOINON
  GRAD PROTECTIEIP55
  INTERFATALED
  MATERIALTERMOPLASTIC
  MOD INCARCAREMOD 3
  PRODUCATORGEWISS
  REZISTENTA MECANICAGRAD IK10
  TEMPERATURA OPERARE-25/+50 C
  TENSIUNE ALIMENTARE (V)400V
  TIP PRODUSSTATIE INCARCARE
  Note 1
  99% din clienți îl recomandă
  4,95/5
  1 note
  100+ clienți deja l-au cumpărat

  Detii sau ai utilizat produsul?

  Adaugă un review