Căutare
Catalog
  Meniu Close
  electric sales

  Banda izolatoare Tracon 20M verde

  Producător: TRACON
  Banda izolatoare Tracon, culoare verde, lungime 20M. Z20, 5997374106092.
  Selectam zilnic produse apreciate de clienti, ce au pret redus si care pot fi expediate imediat. PRICE BUSTERS
  Coduri produs TC01407 Z20 5997374106092
  Livrare gratuită (+250 lei)
  Retur Gratuit
  Garanție inclusa
  Oferte și soluții

  Pret lista: 6,76 lei Prețul de baza al produsului.

  5,75 lei
  i h
  In stoc
  Calculat pe baza timpului mediu de livrare a 95% din comenzi ce conțin produse aduse la comandă. Estimare Livrare: 1-2 zile lucrătoare
  Unitate de masura: bucata
  Preț afișat per unitate masura.
  Include TVA.
  Specificații Tehnice
  System unit
  CULOARE VERDE
  DIMENSIUNI 20M
  PRODUCATOR TRACON

  Arată specificațiile produsului

  Despre Tracon

  Tracon a fost fondata in 1990 si este astazi prezenta in opt tari, iar principalele domenii de activitate in care activeaza sunt comercializarea echipamentelor electrice si a sculelor en-gros si en detail, precum si consultanta in domeniu.

  Prioritatea Tracon este ca produsele din catalog sa fie intotdeauna in depozitele distribuitorilor in cantitatea dorita. Societatea Tracon este in permanenta dezvoltare: an de an apar categorii noi de produse si se extind cele existente.

  Laboratorul format din specialisti Tracon monitorizeaza permanent parametrii produselor comercializate ce au ca puncte forte certificarea ISO 9001, preturi competitive, calitatea constanta a produselor si flexibilitate. 

  Scopul Tracon este reprezentat de dorinta ca din depozitul lor sa plece zilnic produse de calitate catre parteneri. Laboratorul Tracon a luat nastere din dorinta de a sprijini aceasta preocupare, unde au posibilitatea sa verifice calitatea si siguranta surselor de lumina pe care le comercializeaza.

  ***

  Descopera si mai multe produse pe ETBM. Iti punem la dispozitie un intreg spectru de produse si materiale electrice, corpuri si surse de iluminat, cabluri electrice, aparataj si aparatura de protectie, tablouri electrice, sisteme de distributie electrica, conectica si accesorii electrice, prize si intrerupatoare atat clasice cat si modulare si aparente/aplicate. 

  Suntem parteneri cu cei mai importanti producatori de electrice si iluminat.

  Arată descrierea produsului